Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Panorama Filmul ''The Upside'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul ''The Upside'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

14 Ianuarie 2019 - 

În pofida cronicilor negative şi a unei controverse stârnite pe tema modului de reprezentare a persoanelor cu handicap, ''The Upside'', adaptarea americană a peliculei franceze ''Les Intouchables'', a debutat în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Realizat la mai bine de şapte ani după versiunea originală, care a atras peste 20 de milioane de spectatori în sălile de cinema din Franţa, ''The Upside'' a generat încasări de 19,6 milioane de dolari în intervalul vineri-duminică, în Statele Unite şi Canada.
Cu Bryan Cranston în rolul unui milionar imobilizat în scaunul cu rotile care trăieşte în luxosul cartier Upper East Side din New York şi Kevin Hart în personajul infirmierului din Bronx al acestuia, ''The Upside'' a detronat ''Aquaman'', aflat timp de trei săptămâni la rând pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului.
Supereroul întruchipat de Jason Momoa (cunoscut pentru personajul Khal Drogo din ''Game of Thrones'') a obţinut încasări de 17,3 milioane de dolari în acest weekend, ceea ce i-a permis să depăşească pragul de un miliard de dolari în încasări la nivel global, o premieră pentru o peliculă din universul DC Comics, după succesul obţinut în 2012 de Batman şi ''The Dark Knight Rises''.
''A Dog's Way Home'' a debutat pe locul al treilea în box-office, cu bilete vândute în valoare de 11,3 milioane de dolari. Filmul povesteşte epopeea incredibilă a unui câine care parcurge mai multe sute de kilometri în căutarea stăpânului.
Premiată pentru cea mai bună animaţie la Globurile de Aur 2019, ''Spider-Man: Into the Spider-Verse'', care propune o versiune inedită a celebrului supererou, întruchipat de adolescentul portorican şi afro-american Miles Morales, se află pe locul al patrulea, cu 9 milioane de dolari încasări în acest weekend şi aproape 148 de milioane de dolari în cele cinci săptămâni de la lansare.
Aflat săptămâna trecută pe poziţia a doua, ''Escape Room'' a coborât pe locul al cincilea în clasament, cu încasări de 8,9 milioane de dolari. Actorii Logan Miller şi Taylor Russell joacă două dintre cele şase personaje prizoniere într-un univers terifiant din care trebuie să evadeze folosindu-se de indicii.

Lasă un comentariu