Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Panorama Nuntă ca-n povești cu măsuri de securitate extreme pentru Rafael Nadal

Nuntă ca-n povești cu măsuri de securitate extreme pentru Rafael Nadal

19 Octombrie 2019 - 

Rafael Nadal (33 ani) se căsătorește, sâmbătă, 19 octombrie, cu iubita sa din copilărie, Maria Francesca Perello (31 ani). Acesta este evenimentul monden al anului în Spania.

ProSport vă spune tot ce trebuie să știți despre nunta „Regelui de la Roland Garros”, sportiv cu 19 titluri de Mare Șlem în palmares. Rafael Nadal, lider în ATP Race pe 2019, va reveni la începutul lui noiembrie în fotoliul de lider mondial. De partea cealaltă, Maria Fracesca este absolventă de Marketing și a preluat mare parte din sarcinile organizatorice ale Fundației Rafael Nadal.
Rafael Nadal și Maria Francesca Perello fac nuntă la o fortăreață declarată cea mai scumpă proprietate din Mallorca. Mai precis, este vorba despre o proprietate britanică a Lordului Lupton, cunoscută drept „La Fortaleza”.
În 2011, fortăreața a fost estimată la peste 85 milioane de euro, însă a fost achiziționată pentru o treime din preț. „La Fortaleza” a fost construită în 1628, ca un punct de apărare al insulei, iar în 2011 ajunsese să aibă heliport și 17 dormitoare. „La Fortalleza” este o locație exclusivistă. Potrivit Mundo Deportivo, accesul pentru o singură zi costă 40.000 de euro.
Marca a dezvăluit că Nadal a apelat la o firmă specială de pază.
Niciun avion și nicio dronă nu va avea voie să survoleze deasupra fortăreței, sâmbătă. Oricine va încălca restricția va primi o amendă între 30 și 50 de mii de euro.
Angajații restaurantului au fost obligați să semneze contracte de confidențialitate. Le este interzis să dezvăluie presei detalii legate de eveniment.
La nunta spaniolului este așteptat inclusiv Regele Juan Carlos al Spaniei, care a abdicat în urmă cu cinci ani. Majestatea Sa ar urma să ajungă la evenimentul monden al anului în Spania cu un elicopter.
Carlos Moya – antrenorul lui Rafa, Feliciano Lopez – director al turneului de la Madrid, Marc Lopez – cel mai adesea partenerul de dublu al lui Nadal, starul lui Juventus Cristiano Ronaldo și cântărețul latino Enrique Iglesias se află printre invitați. Interesant este faptul că Roger Federer va absenta din cauza unor alte angajamente. Sergio Ramos – căpitanul Realului, Iker Casillas – fostul „înger păzitor” dintre buturile echipei de suflet a lui Nadal și superstarul NBA Pau Gasol s-ar mai afla printre invitați.
Odată cu invitația, oaspeții au primit și o rugăminte: să lase acasă telefoanele mobile, pentru a scăpa de tentația de a filma sau a fotografia evenimentul și de a distribui imagini pe rețelele de socializare.
Cuplul va fi cununat de preotul familiei Nadal, Tomeu Catala. Acesta este inițiatorul proiectului caritabil Project Home în Spania, care sprijină tinerii care au probleme cu alcoolul și cu drogurile.
„Treaba mea va fi ușoară. Voi căsători doi oameni care se iubesc la infinit”, a declarat preotul care a recunoscut că va păși în premieră în „La Fortaleza”.

Lasă un comentariu