Evenimentul zilei

Sam02292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Horoscop
Evenimentul zilei - Horoscop
28 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Te preocupă stabilitatea la locul de muncă, pe care o vezi ca pe o garanție a eliberării de anumite griji. Ești convins că numai așa vei reuși să trăiești, și tu, liniștit.

27 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii întrevăd surprize emoţionante pentru nativii zodiacului în această zi. Dragostea pluteşte în aer. În afaceri, unele zodii au norocul de a obţine o mărire de salariu sau un bonus major.

26 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
E prea multă ceață în mintea ta și în jur, ca să poți face ceva de care să fii încântat și mâine, nu doar azi. Așa că ar fi mai înțelept să nu te grăbești, orice ai avea în plan.

25 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Aveţi oportunitatea de a vă implica în proiecte importante care vă pot aduce succesul binemeritat. În dragoste, unii nativi au de luat o decizie serioasă.

24 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Cel mai mare risc al acestei zile dificile este viteza de toate felurile, mai ales cea cu care alegi să te exprimi. Ar fi bine să verifici dacă ai fost corect înțeles.

23 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Poate fi o zi surprinzătoare, care te invită, mai întâi să ajungi la anumite concluzii legate de experiențele recente, iar, mai apoi, la noi experiențe, nu toate plăcute.

22 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Te simți mai liber, dar ești și mai îndrăzneț decât de obicei, ceea ce ar putea deveni un obstacol în comunicarea cu oamenii mai sensibili, mai retrași.

21 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche ori de a face o mare schimbare în carieră.

20 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai în față o zi deosebit de interesantă, în care vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi consecințele unor alegeri. Dacă alegi să fii pozitiv, vei culege roade frumoase, dacă nu, nu.

19 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales în dragoste. Cupidon îşi aruncă săgeata iubirii spre cei care nu au o relaţie amoroasă. Unele zodii au ocazia de a-şi deschide propria afacere, cu ajutorul unor persoane de încredere.

18 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de inspirație care te poate ajuta să schimbi, pe ultima sută de metri, anumite decizii sau planuri care ți-ar fi putut strica relațiile cu unii dintre apropiați.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Prima zi a săptămânii aduce surprize în sfera dragostei, dar și decizii care ar putea schimba destine. Vești bune vin și pe plan profesional. Se întrevăd oportunități mari în carieră, iar o discuție ce se anunța a fi dificilă se termină cu rezultate foarte bune.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Cei care se confruntă cu gesturi sau mesaj bizare, chiar misterioase, ar trebui să lase deoparte explicațiile complexe. Cineva încearcă să le atragă atenția și, se pare, a găsit metoda potrivită. De aici e doar o problemă de timp până când lucrurile vor prinde contur, în special în dragoste.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Un simplu schimb de priviri ar putea da naștere la o nouă poveste de dragoste, pentru norocoșii zodiacului. Gesturile simple, dar sincere și făcute la momentul potrivit, sunt cele care schimbă destine.

Pagina 1 din 98