Evenimentul zilei

Vi09202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social
18 Sep 2019
by  - 
Publicat în Social

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) anunţă beneficiarii de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă că  le pot ridica, începând cu 18 septembrie. 

17 Sep 2019
Publicat în Social

Scara de granit din Parcul „Valea Morilor” a fost inaugurată marți, 17 septembrie, după reconstrucție.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în Social

În regiunea Tumen, Federația Rusă, au rămas foarte mulți români basarabeni ai căror predecesori au fost deportați în anul 1949. Aceștia reprezintă a 14-a naționalitate a regiunii, adică aproximativ 16.000 de persoane. Acestea sunt concluziile prezentate la o conferință de presă ținută la IPN de istoricul Octavian Țîcu în urma celei de a VI-a ediții a „Expedițiilor Memoriei”.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în Social

În Republica Moldova, la fiecare oră, un om face accident vascular cerebral, iar în fiecare o oră și jumătate, o persoană se stinge din viață în urma unui accident vascular cerebral. 

14 Sep 2019
by  - 
Publicat în Social

Cea XVIII-a ediție a Festivalului Republican al Etniilor se va desfășura duminică, 15 septembrie, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. Potrivit autorităților, Festivalul vine să impulsioneze comunicarea interetnică și să contribuie la facilitarea integrării civice și socio-culturale a minorităților naționale în societate, relatează IPN.

13 Sep 2019
Publicat în Social

La începutul noului an de studii, în instituțiile de învățământ general din țară sunt înregistrate 2174 de posturi didactice vacante, potrivit datelor prezentate de organele locale de specialitate.

11 Sep 2019
Publicat în Social

Radio Chișinău anunță concurs de angajare pentru următorul post vacant:

11 Sep 2019
Publicat în Social

Este ultima mare sărbătoare a anului bisericesc, care se încheie la 13 septembrie și este zi de post negru pentru creștinii ortodocși din întreaga lume.

10 Sep 2019
by  - 
Publicat în Social

47% din populația Republicii Moldova face parte dintr-o clasă socială vulnerabilă și își acoperă cu greu cheltuielile pentru strictul necesar, iar dacă veniturile unor săraci și cresc, acest lucru se datorează remitențelor, potrivit studiului „Moldova inegală”, relatează IPN.

09 Sep 2019
Publicat în Social

Parcările magazinelor Kaufland din Republica Moldova sunt dotate cu stații de încărcare a automobilelor electrice. Odată cu deschiderea magazinelor pentru public, utilizatorii se vor putea bucura deja de stațiile de încărcare. 

08 Sep 2019
Publicat în Social

Conducătorii auto implicați într-un accident rutier pot utiliza, de la 8 septembrie,  procedura de constatare amiabilă a accidentului de autovehicul în relația cu companiile de asigurare.

07 Sep 2019
Publicat în Social

Gospodarii își umplu în această lună butoaiele cu cel mai bun vin ca să-și poată impresiona oaspeții de sărbători.

Pagina 1 din 124