Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

26 Noiembrie 2014 - 

BERBEC


Tot ceea ce se întâmplă în afara sferei afective, sentimentale, emoționale, nu are efect, astăzi, asupra ta. La serviciu, la muncă, dacă nu poți rezolva ceva, amână, nu te enerva inutil! 

TAUR
Ce romantic și sentimental ești astăzi! Frigul iernii care stă să înceapă te face mai dornic să stai „la gura sobei“, adică a caloriferului, cu cei dragi, cu vorbe bune și amintiri plăcute.

GEMENI
Astăzi nu te lași păcălit de „oferte unice“, sau „propuneri avantajoase“! Ține banca, adică cămătarii, în sensul biblic, departe și poți să dormi liniștit și să fii stăpânul vieții tale!

RAC
Nu fii comod, dă-ți silința, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii celor dragi. În registrul benefic! Profită de prilej și pune la punct unele probleme de familie, de duo.

LEU
Astăzi, mai toată ziua, ți se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ești degeaba leu și că experiența contează! Domeniul sentimental e bine aspectat, pe total pare o zi obișnuită, liniștită!

FECIOARĂ
Timpul proiectelor și planurilor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ți-ai propus cu tenacitate, dedicație și energie. Fără să ții cont de comentariile „la mișto“ ale celor din jurul tău!

BALANȚĂ
Azi nu ceda ușor, ai dreptate și stelele știu acest lucru. Fă-i să știe și pe cei din jur! Între tine și reușită mai este un obstacol, un prag de trecut, continuă cu dinamism și convingere!

SCORPION
Totul se potrivește de minune! Te miri și te minunezi, dar nu e meritul tău, așa a fost să fie. Tragi concluzia că rugăciunile tale au fost ascultate, că viața îți oferă o felie mare de tort!

SĂGETĂTOR
Dorință de evadare, de spații largi și țări exotice? De ce, nu! Agențiile de turism au oferte interesante și o să vezi că la banii tăi, mai bine pleci în Thailanda, decât pe Valea Prahovei!

CAPRICORN
Trebuie să vezi „viața în roz“, jumătatea plină a paharului. Fii mai „zen“, mai optimist, lasă grijile absurde și  permanenta mormăială contra a toți și toate și temerile de drobul de sare!

VĂRSĂTOR
Ești gata de fapte mari! Există un procent oarecare de entropie, de haos, în acțiunile tale, dar încearcă să ții lucrurile sub control, măcar în ceea ce privește activitatea ta profesională.

PEȘTI
Azi călătorești în timp, în istorie, poate! Fiind zodie duală, jumătate din tine regretă timpurile glorioase, iar cealaltă jumătate face planuri temerare de viitor! Fii gata pentru succes!

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu