Evenimentul zilei

Lun01272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

27 Noiembrie 2014 - 

BERBEC


Îţi faci prea multe griji pentru cei din jurul tău. Pot să se descurce după cât de abili sunt, selecţia naturală socială funcţionează! Trebuie să ai mai multă încredere în capacităţile lor.

TAUR
Dă curs la ceea ce e bine pentru tine, pentru familie şi prieteni. Ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Azi poţi să prevalezi printr-un raport optim între activitate şi odihnă.

GEMENI
Nu te mai lăsa speriat de ştirile negative, care au scop doar să-ţi controleze viaţa prin frică. Dar primeşti şi veşti, unele bune, de la familie, prieteni. Lucrurile pot să fie şi normale!

RAC
Dacă ai un prag de trecut, îndrăzneşte, ai curaj, astăzi poţi să ai succes, foloseşte-ţi imaginaţia! Luna, patroana ta astrologică, te favorizează azi cu darul intuiţiei şi al inspiraţiei. 

LEU
Trebuie să dai dovadă de calm şi tact ca să poţi rezolva o problemă, o situaţie, care pare dificilă. Nu te repezi, gândeşte-te bine, ia toţi factorii în consideraţie şi poţi reuşi!

FECIOARĂ
Nu te lăsa, nu conta prea mult pe promisiunile diplomatice de la serviciu. Se apropie sărbătorile de iarnă, ce mai, au venit, trebuie să faci economii, să ai un plan de rezervă, planul „B”!

BALANŢĂ
Concentrează-te mai mult, mai ales pe interesele tale. Uneori eşti neglijent şi uituc. Se pare că şi astăzi! Organizează-te, nu pierde timpul, bea o cafea, sau mai multe, fii energic!

SCORPION
Conjunctura este favorabilă. Planurile tale încep să prindă contur. Nu chiar aşa cum ţi-ai dori, nimic şi nimeni nu este perfect, dar totul pare că se sfârşeşte cu un happy-end! 

SĂGETĂTOR
Azi ai înclinaţia să fabulezi inutil şi să înfloreşti lucrurile, să te apuce poezia! Revino la datele de bază, lasă imaginaţia pe altă dată, sunt situaţii de rezolvat, grele şi serioase.   

CAPRICORN
La serviciu nu te lăsa atras în probleme mărunte, mari consumatoare de timp, care obosesc, dar nu produc nimic concret. E momentul să planifici vacanţa de Crăciun şi să faci programul!

VĂRSĂTOR
Zi relaxantă, interesantă, chiar plăcută! Exprimă-te clar, propriu, exact, aşa vei da impresia de sensibilitate, sinceritate şi căldură sufletească. Eşti favorizat în domeniul sentimental.

PEŞTI
Se anunţă o zi foarte bună. Dar, trebuie să dai dovadă de cumpătare şi echilibru. Nu te aventura, atenţie la frig, ceaţă, umezeală şi alunecuş, polei. Iarna nu are suflet şi nicio filozofie!

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu