Evenimentul zilei

Lun01272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

03 Decembrie 2014 - 

BERBEC


O zi densă, ai o mulțime de lucruri de făcut, dar ești în formă bună și primești și ajutorul pe care îl ceri. Ar trebui să cumperi darurile chiar de astăzi, ajutându-l pe Moș Nicolae! 

TAUR
Conjunctura indică un plan sentimental încărcat, cu emoții și cu situații noi, care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproșuri din partea anturajului, din cauza neatenției tale.

GEMENI
Din nou faci planuri de călătorie, din nou visezi la tărâmuri exotice, cu soare și căldură! Un Moș Nicolae la tropice? De ce, nu! Măcar virtual și tot o să ți se încălzească nasul și urechile!

RAC
Limitează-te la activitățile obișnuite. Astăzi trebuie să-ți regăsești echilibrul interior de care ai atâta nevoie. Nu te lăsa impresionat de iarna neplăcută și de presa cu știri negative!

LEU
Zi de austeritate, încearcă să nu scoți niciun ban din buzunar. Există o singură excepție: cumpărăturile de cadouri pentru Moș Nicolae!  Nu pleca la drum, mai ales pe seară, fii cuminte!

FECIOARA
Ca să-ți impui punctul de vedere personal, astăzi trebuie să vorbești cu convingere și patimă, astfel lipsa de argumente logice, de dovezi, nu se observă. Seara, cumpărături de Moș Nicolae!

BALANȚA
Dispunerea zodiacului, de astăzi, te ajută să faci mai multă ordine și să aduci logica carteziană în propriile gânduri. Nu te repezi să tragi concluzii din informații incomplete. Așteaptă!

SCORPION
Ai idei și ceea ce este mai important, ai idei bune! Și nu se referă numai la cadourile de Moș Nicolae, ci și la muncă și la interesele tale, viața ta sentimentală, de celibatar, sau în cuplu!

SĂGETĂTOR
Este cazul unei strategii de stabilizare, ajustează ritmul cotidian. Calitățile zodiei, în care spontaneitatea și umorul sunt de menționat, te ajută azi să ai succes în domeniul sentimental!

CAPRICORN
O perioadă, cam incertă, dar pe total favorabilă. Cu toate că ești o fire prudentă, astăzi, pe lângă prudență, trebuie să adaugi dinamică și puțin curaj. Norocul ajută pe cei îndrăzneți!

VĂRSĂTOR
Traversezi o perioadă de nesiguranță și dubii! Nu intra în panică, fă astăzi cumpărăturile pentru Moș Nicolae și lasă deciziile importante care depind de tine, pentru o zi mai favorabilă!

PEȘTI
Conjunctura te favorizează. Dar, cine crede că are mereu timp, acela se înșeală mereu. Timpul parcă zboară! Poți să regreți mai târziu, dacă nu te hotărăști astăzi să alegi mai repede.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu