Evenimentul zilei

Ma04072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOPUL ZILEI: Află ce ți-au pregătit ASTRELE pentru astăzi, 17 iulie

HOROSCOPUL ZILEI: Află ce ți-au pregătit ASTRELE pentru astăzi, 17 iulie

17 Iulie 2016 - 

Berbec


Finalul acestei saptamani iti aduce posibilitati deosebite de a-ti rafina sufletul și de a-ti goli mintea de gandurile neplacute. Nimeni si nimic nu iti poate abate eforturile de la propria ta persoana. Calatoriile și planurile de studii reprezinte subiecte pe care le vei lua in calcul de acum incolo. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfasura conform hotararilor divine. Sunt posibile rasturnari de situatie, insa le vei depași cu bine.

Taur

Intevin discutii pe teme financiare și materiale la sfarșitul acestei saptamani, cu rudele, partenerul de viata și cei de afaceri sau colaboratorii. Este vorba mai mult despre aspectele deja cunoscute, care acum se cer lamurite sau rezolvate. Reorganizarea planurilor de investitii, cheltuieli și economii este bine venita. Este posibil sa intampini oprobiul celorlalti vizavi de ideile și solutiile propuse de tine, dar bine ar fi sa nu cedezi.

Gemeni

Weekend-ul aduce o bogata paleta de relatii cu ceilalti. In orice tip de colaborare sunt posibile rasturnari de situatie spectaculoase. Misterul este prezent, dar atat cat sa dea farmec ambientului. Dinamica aparuta in preajma te va indemna sa iei decizii ferme. Prudenta, rabdare, toleranta! Se poate pune problema banilor cheltuiti in comun. Sunt aspecte importante, asa ca indicat ar fi sa te mobilizezi la maxim si sa actionezi in consecinta.

Rac

Munca, munca și iar munca la sfarșitul acestei saptamani. Este posibil sa ai senzatia ca muncești in gol, iar activitatile desfasurate parca stau pe loc. Lucreaza atat cat trebuie, dozandu-ti la maxim eforturile si timpul. Situatia fnanciara incepe sa se imbunatateasca. Preocupa-te doar de indatoririle tale. Sanatatea pune ceva probleme, insa indicat este sa eviti analizele si consultatiile medicale. Exista riscul unor erori de diagnostic sau de procedura.

Leu

Atentia iti va fi atrasa de segmentul amoros la finalul acestei saptamani. Sunt posibile rasturnari de situatie deosebite, astfel ca recomandabil este sa fii prudent și prezent atat in relatia cu persoana iubita, cat și in relatia cu copiii. Canalizeaza-ti energiile spre activitati recreative sau spre un hobby. Nemultumirile afective existente ar fi bine sa le dizolvi și sa nu le inmagazinezi in sufletul sau trupul tau. Vor veni și vremuri mai bune!

Fecioara

Activitatile domestice și relatiile familiale sunt reprezentative pentru sfarșitul acestei saptamani. Ambientul familial este destul de tensionat, așa incat este bine sa fii prudent, tolerant și sa eviti critica și palavrageala. Sunt o multime de lucruri ce trebuie rezolvate in acest sector de viata si trebuie sa iei atitudine. Ai grija de sanatate și odihnește-te regulat! Serile, detașeaza-te de cotidian și fii alaturi de persoanele dragi.

Balanță

Se contureaza calatorii pe distante scurte, insa toate cu un scop precis. Fii prudent, evita graba și controleaza-ti nervozitatea! De asemenea, intalnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvente. Vorbește strictul necesar, pentru ca exista riscul sa povestești aspecte mai putin placute despre tine și activitatile tale. Relaxeaza-te, inconjoara-te de lucruri frumoase și de oameni de incredere, dar de buna calitate.

Scorpion

Weekend-ul aduce cheltuieli neașteptate, fie pentru prieteni, fie pentru demersuri socio-profesionale. Evita cheltuielile nefondate, pentru ca exista riscul sa pierzi. Necunoscutul și neprevazutul domnesc, deocamdata, in acest sector de viata. Inceraca sa rezolvi doar ce simti ca se poate, pentru ca problemele de fond se vor rezolva in alte momente. Sunt posibile cadouri sau recompense banești. Rezerva momente pentru relaxare!

Săgetător

Ești foarte energic la finalul acestei saptamani, astfel ca vei fi tentat sa te implici in multe și marunte, utile sau nu tie. Se recomanda prudenta, calm, rabdare, iar la nevoie apeleaza la sprijinul celor apropiati. Sanatatea este precara, astfel ca ar fi bine sa eviti eforturile solicitante și oamenii zgomotoși. Odihnește-te, ai incredere ca totul se desfașoara in favoarea ta și implica-te nunai in activitatile care iti fac placere și sunt de folos tie sau celor dragi.

Capricorn

Ai nevoie, in zilele acestui weekend, de retragere din forfota cotidiana. Chiar daca ceilalti și evenimentele din preajma ta iti solicita prezenta, totuși nu iti poti dezlipi atentia de la sufletul tau. Indicat este sa dai curs doleantelor tale interioare, pentru ca exista aspecte sufletești ce trebuie lamurite acum. O analiza atenta a propriei persoane este bine venita. Sunt posibile stari confuze, ingrijoratoare, insa au rolul de a te elibera de poverile acumulate.

Varsator

Foarte dinamice sunt relatiile cu prietenii la finalul acestei saptamani. Ar trebui sa fii atent la tot ce vine din partea lor. Misterul ce invaluie acest segment de viata si activitate este accentuat. Poti primi diverse vești, sfaturi sau indemnuri ce iti sunt folos. Cumva aceste relatii depind de bani, bunuri sau moșteniri. Renunta la persoanele care te solicita prea mult sau care iti pun bete in roatele planurilor tale. Odihnește-te și detașeaza-te de toate!

Pesti

Socializarea este activitatea de baza la sfarșitul acestei saptamani. Sunt posibile situatii conflictuale, greu de definit, fiind nevoie de multa prudenta, discernamant, rabdare și calm. Evita discutiile contradictorii și respecta regulile, normele, legile oriunde te-ai afla și in orice situatie. Rezerva momente pentru odihna și dialoguri amicale cu cei dragi. Primești sustinere buna din partea apropiatilor, astfel ca poti avea incredere in sfaturile lor.  

Lasă un comentariu