Evenimentul zilei

Joi04022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 5 septembrie

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 5 septembrie

05 Septembrie 2017 - 

BERBEC   Se apropie un termen, un prag, nu ai timp de risipit. Astăzi e ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare, altfel poţi avea de pierdut în domeniul relaţiilor. Ziua de astăzi este bine aspectată, mai putin in domeniul familiei, al partenerului de viaţă. Cu tact si calm poti evita gafele si discutiile in contradictoriu. Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu sau unde îţi desfăşori activtatea. Abordarea sistematică a situaţiei iţi furnizează datele necesare rezolvării ei. Adică mai multă ordine şi disciplină în lumea asta haotică.

 

TAUR   Precizeză prioritățile tale. Nu te lăsa în voia valurilor vieții, sigur naufragiezi! Omul se caracterizează prin capacitatea de a planifica, de a se pregăti ca să nu aibă probleme în viitor. Problema care te obsedeaza este cea a statului social. De fapt, nu vrei sa recunosti că lipsa acută a banilor te face mizantrop. Eşti intr-o uşoara pierdere de energie cauzată de oboseală şi de numeroasele decepţii şi motive de enervare. Supraveghează-ţi sănătatea şi în special alimentaţia. Mâncarea naturală, nemodificată genetic, fructele, mierea si ceaiurile din planete iti refac vitalitatea, sau cel puţin aşa circulă pe net superstiţia!

GEMENI   Totul merge bine, cel puțin așa pare. Totuşi, păstrezi o umbră de îndoială, în inimă. Concentrează-te, trebuie să dai dovadă de iscusință şi diplomaţie în relaţiile cu cei din jurul tău. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Iti poti exercita liberul arbitru luand o decizie, dar aici este comedia, nici una dintre posibilităţi nu face parte dintre optiunile tale. Este ceea ce se numeşte o fundătură sentimentală. Evită. Pe de altă parte, orice lucru, vorbă, faptă sau gest care pot avea o implicatie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri, nu promite nimic, nimănui, potrivit evz.ro.

RAC     Există un decalaj, o defazare în timp, o întârziere între planurile tale şi ceea ce se întâmplă, de fapt. Cooperează mai strâns cu cei din jurul tău şi spune-le exact şi precis ceea ce vrei. Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în nici un fel, imediat. Dar, verifică-le cu multă grijă, nu iese fum fără foc! O zi bună în ceea ce priveşte domeniul sentimental. Conjunctura astrelor indica o intreaga telenovela cu intrigi, comploturi si lovituri de teatru. Atentie mare ce rol vrei sa joci! O zi excelenta pentru racușorul doritor de armonie care se ascunde în fiecare nativ. Cu toate că situaţia pare încordată, există o regulă a jocului, regula de aur a telenovelelor! Iti prieşte orice discutie la o cafea, sau un ceai, sau, încă, îngheţată, si faci planuri pentru viitor.

LEU   Te poziționezi pe fluxul principal al evenimentelor și al informațiilor. Evită izbucnirile şi instabilitatea emoţională. Dar, ascultă cu atenţie pe cei din jur. Poate poți să-i ajuți. Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii inspirate sau întâlniri importante. Dragostea este bine aspectată în a doua parte a zilei. Eşti obosit şi ţi-e lehamite. Ti-ar prinde bine un regim alimentar cu multe lichide, ceaiuri, sucuri naturale si vitamine, pentru că organismul tău se luptă cu pierderea de energie.  Nu uita că sănătatea este bunul cel mai de preţ şi că nicio avere nu ţi-o poate da înapoi. Astăzi eşti avantajat mai ales în ceea ce priveşte legăturile sociale.

FECIOARĂ   Parcurgi o zi-test, în care poţi să evaluezi posibilităţile tale financiare, independenţa economică, banii, în general  şi posibilităţile tale ca să poţi realiza ceea ce ţi-ai propus. Moderaţie în relaţiile cu Leii şi Vărsătorii. Eşti prietenos şi tandru ca un caţelus binedispus. O stare minunată în care  rămâi toata ziua şi de care va profita din plin anturajul tau. Totuşi, magia relatiilor sociale este cam departe de modul tău direct de abordare. Uneori te porţi ca un jandarm la aplicaţii!  Vei avea câştig de cauză dacă vei adăuga şi un zâmbet şi formula: te rog frumos!

BALANŢĂ   Se spune că posezi arta de a te înconjura de persoane capabile şi bine intenţionate, iar astăzi verifici dacă este adevărat. Eşti obligat de o situaţie să ceri ajutorul celor din jurul tău. O zi bună în ceea ce priveşte domeniul sentimental. In această perioadă este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere sentimentală. Esti vulnerabilă sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. Ai câteva prilejuri  bune de afirmare şi de rotunjire a buzunarelor  - nu trebuie să le scapi pentru că se apropie toamna, iata a şi venit, şi ai nevoie de mai mulţi bani.  Nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales cu mașina sau autobuzul. Sprijinul il gasești tot la familia ta de acasă.

SCORPION    Trebuie să rotunjeşti unghiurile ascuţite dintre relațiile celor din jurul tău. Evident, nu este genul tău, diplomaţia nu dă dă afară din casă, dar este în interesul tău să păstrezi pacea. Mare atenţie la serviciu  – se întâmplă ceva – în registrul benefic. Trebuie, doar, să fii atent ca să nu pierzi prilejul. Deci, poti avea succes in profesie sau meserie, sau unde munceşti - ai mai multă energie dacât în mod normal. Un ajutor neaşteptat. Cineva din anturaj, semn de foc, sau de apă te ajuta cu un scop (sau chiar dezinteresat) sa rezolvi o problemă care îţi părea foarte grea. Incearcă să reduci cheltuielile, eficient este să reduci cu procentul scumpirilor. Trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a micilor problemele cotidiene, atât în familie cât şi cu prietenii.

SĂGETĂTOR   Roata vieţii se mai învârte şi în favoarea ta! Mulţumită unor veşti primite, eşti motivat şi priveşti cu optimism rezolvarea unor probleme. Dar nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuială. Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi ?! Orele dimineţii îţi aduc surprize, dintre care unele chiar plăcute. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii – mai curând delegaţii. O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de astăzi să fie şi benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti, poate, ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

CAPRICORN   Dimineaţa poţi să finalizezi unele lucruri întârziate sau lăsate de alţii în grija ta. O zi productivă. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate complicate. Trebuie să te odihneşti mai mult, în a doua parte a zilei. Seara, poate la un spectacol. Evită orice decizie luată  în stare emotivă. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie, normală la scimbarea anotimpului. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută – sfat valabil pentru toate zodiile, că nu doar Capricornul trece de la vară, la toamnă!

VĂRSĂTOR    Nu te laşi, deloc, nu cedezi! Foarte bine, răspunde la toate provocările şi discuţiile în contradictoriu. Dar nu exagera, fii calm şi chiar comic în argumente, aşa poţi să convingi, ai ultimul cuvânt! Concentrează-te pe problemele urgente. Domeniul sentimental este bine aspectat. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu colegii de serviciu. Fa un tur de telefoane pe la prieteni si cunoscuti. Poate aflii ceva interesant sau macar picant. O veste bună şi una invers. Nu exagera cu tăiatul firului în patru, pentru că nu este cazul. Lucrurile sunt aşa cum le-ai văzut de prima dată. Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape! Dar nu ii lua in brate.  Fii conventional și prudent în noile relatii cu cei care doresc sa-ti devina prieteni.

PEŞTI   Marți, trei ceasuri rele, o zi mai puţin favorabilă în muncă, activitate. Ai probleme ceva mai dificile de rezolvat.  Abordarea iscusită a situaţiei îţi furnizează datele rezolvarii ei. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat. Zi favorabilă călătoriilor scurte, evenimentelor sociale şi artistice. Nu fă promisiuni, nici nu aștepta propuneri. Cooperarea cu noii tai parteneri, sau prieteni trebuie bine cântărită. Totuşi, o zi placută, bine aspectată sentimental. Treburile neterminate trebuie analizate și dacă se poate, gândește-te cum să le finalizezi. Nu incepe astăzi, proiecte, sau afaceri noi.

Lasă un comentariu