Evenimentul zilei

Lun02242020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 15 iulie 2019

Horoscop 15 iulie 2019

15 Iulie 2019 - 

 – Berbec:
S-ar putea să nu fie chiar atât de simplu, pe cât credeai, să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi sau pentru viitorul apropiat.

– Taur:
Revii cu picioarele pe pământ, deși nu te îndepărtasei prea mult. Ai impresia că se confirmă cele mai negre temeri legate de un apropiat, dar situația nu e chiar așa cum pare. 
– Gemeni:
S-ar putea să te confrunți cu obstacole mai puțin obișnuite, să fie nevoie de o mobilizare reală ca să îți poți păstra, măcar parțial, o dispoziție constructivă. 
– Rac:
Ai ceva de învățat din situațiile supărătoare ale zilei de astăzi, mai ales cele care au legătură cu partenerul de cuplu sau alți parteneri, la fel de importanți. 
– Leu:
Ceva nu e cum trebuie la muncă, poate și din cauza unei devitalizări care nu îți convine deloc. E nevoie de un efort, ca să îți reorganizezi prioritățile.
– Fecioară:
O persoană dragă are un mesaj important pentru tine, dar l-ai putea pierde, doar pentru că nu îți spune ceea ce ai vrea să auzi. 
– Balanță:
O discuție aparent obișnuită, cu partenerul de cuplu, de exemplu, poate deveni o sursă neobișnuit de generoasă de informații pentru tine.
– Scorpion:
Primești lecții de viață de la cei din anturaj și chiar dacă nu le înțelegi, bine ar fi să nu le respingi, zicând că tu le știi, deja, pe toate.
– Săgetător:
Există posibilitatea să ajungi la o concluzie amară, dar utilă, în această etapă, despre felul în care te ocupi de cei dragi, de exemplu de educația copiilor. 
– Capricorn:
Cine te iubește, are grijă de tine, dar nu întotdeauna în sensul dorit de tine. Și astăzi ai putea avea o surpriză de acest fel, de la cineva din familie.
– Vărsător:
Ai tendința de a minimaliza valoarea și calitățile celor din anturajul apropiat. Ai impresia că te poți izola de cei cu care nu ești de acord, doar din acest motiv.
– Pești:
Există o fărâmă de adevăr în temerile tale legate de bani, dar nu e suficientă cât să o transformi în sperietoare și să îți înnegurezi singur ziua.

Lasă un comentariu