Evenimentul zilei

Ma03312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 29 august

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 29 august

29 August 2019 - 

O zi grozavă pentru zodiile care îşi caută jumătatea. Astrologii întrevăd întâlniri romantice, promisiuni veşnice şi declaraţii sincere de iubire. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi arătaţi bunătate, înţelegere celor din jur. 

 

BERBEC  În general eşti un artizan al gloriei altora, care ocupă un postament nemeritat, iar ţie iti ramân migrenele, spatele rupt şi portofelul gol. Astăzi rupe tradiţia, refuză să mai fii folosit! Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multe consultări şi tam-tam-uri. Apare un aspect malefic, o cuadratura, de fapt sunt mai multe, dar doar una interesează în special zodia ta. Dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, si mai putin un necaz concentrat.

TAUR  Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu anturajul apropiat. Fa un tur de telefoane pe la prieteni şi nu numai. Tine-ti prietenii aproape si potenţialii ostili şi mai aproape!  O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul!

GEMENI În dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Este cazul zilei de azi, când poţi întoarce în favoarea ta un impas sentimental, sau te poţi bucura de un avantaj. Atenţie la neatenţie, mai ales mai pe seară, când este foarte bine să nu mai fii pe drum, ci acasă. Fă-ţi puţină reclamă în anturaj, că nu strică. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

RAC Trebuie să lucrezi ceva în plus pentru serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Astăzi trebuie să te interesezi de perfecţionări, de studii suplimentare. În criză, dosarul contează! Incepi ziua cu greutate si o sa tragi de tine toata ziua, pentru ca ai de facut niste comisioane familiale sau personale. Care nu iţi fac nici o placere… Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte in analiza atentă a descrierii faptelor!

LEU  Eşti pe drumul cel bun! Înlături din calea ta obstacolele, în special propriile limite. Munceşti, te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut. Astazi nu lua decizii importante şi nu programa întâlniri. Limitează-te al activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine. Ziua este favorabilă proiectelor de afaceri, deciziilor importante. Seara relaxantă şi confortabilă. Gândurile te poartă către noi zări. La figurat…

FECIOARĂ  Aspectele iti indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţele par importante. Zvonurile circula repede si deformate. Nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Esti intr-o criza de sinceritate, de fapt putin iţi pasă de mutrele lor lungi, şi lucrul asta este evident pentru preopinenţi. Multă prudenţă, mai ales în afaceri sau la telefon. După mijlocul zilei totul pare că este echilibrat – profită din plin! Cu fizicul critic, emoţionalul la pozitiv şi intelectul la negativ trebuie să te laşi animat de sentimente dulci şi plăcute. Lasă războiul pe mâine! Sau mai bine pe altă dată…

BALANŢĂ  Intrigile, bârfele, le laşi astăzi celor care nu au de lucru! Eşti foarte ocupat şi nu ai timp de frivolităţi. Se apropie nişte termene autoimpuse şi eşti întârziat, în criză de timp! Vei primi un semn de viaţă mult aşteptat de la o persoană dragă, care însă te-a dezamăgit în trecutul apropiat. Nu lăsa orgoliul să intervină, ascultă-ţi intuiţia, a greşi este omeneşte. Pe seară vei avea de ales: fie să onorezi o invitaţie la o cafea şi un pahar de vorbă, fie să încerci să pui ordine în treburile restante de pe acasă. Un sfat: dacă treburile au putut fi amânate, înseamnă că nu sunt aşa de importante, aşa că profită de şansele unicat!

SCORPION  Treci printr-o perioadă puţin mai dificilă, obositoare, cu toate pe capul tău! Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturajul apropiat, ca să-ţi fie de ajutor! Astăzi astrele avantajează domeniul decizional: vei lua hotărâri de viaţă mult mai uşor decât de obicei. Profită de acest lucru şi schimbă-ţi stilul conflictual care îţi domină atât relaţiile de lucru, cât şi cele sociale. Nu este nimic mai satisfăcător decât să faci pace cu tine însuţi şi cu cei din jur! Totodată, mare grijă la stresul acumulat. Puţin sport, în special înotul, te poate ajuta să îţi descarci energia negativă.

SĂGETĂTOR   Prea multe discuţii, prea multe dezbateri, vorbe multe pentru un amănunt. Tragi concluzia că Napoleon avea dreptate: dacă voia să realizeze ceva, numea un general, dacă nu voia – o comisie! Atât în relaţiile sociale, cât şi  în cele profesionale sau de afaceri, evită, însă, să ai de a face cu Balanţele, semn de aer, care, astăzi, te vor da peste cap, vrând-nevrând. După-amiază, un Rac te va amuza copios cu viziunile sale despre viaţă, complet diferite de ale tale. Încearcă, totuşi, să nu intri într-o dispută ideologică, nu uita că fiecare are dreptul la propria sa opinie. Este o ţară liberă! Oare?

CAPRICORN Ai ceva de reproşat partenerului, unei persoane apropiate. Încercă să comunici indirect nemulţumirea ta, fără să fie un reproş. Dacă înţelege, o să-ţi aprecieze delicateţea! Dacă nu… Cu toate acestea, ar fi bine să-ţi dai jos de pe ochi vălul orgoliului şi al maniei persecuţiei şi să ai mai multă încredere în oameni. În a doua parte a zilei vei primi o ofertă care nu-ţi va părea tentantă la prima vedere, însă îţi poate deschide multe uşi. Nu refuza nimic, înainte să cântăreşti cu atenţie ce oportunităţi indirecte îţi poate aduce!

VĂRSĂTOR Te pui pe treabă, acţionezi, dar încă cu prudenţă, tatonând atent reacţiile. Te aştepţi la rezultate rapide, dar conjunctura te avertizează să ai răbdare, Roma nu s-a construit într-o zi! Mai multă grijă la investiţiile pecuniare. Ai grijă pe ce iţi cheltuieşti banii, astăzi ai tendinţa de a realiza achiziţii nefolositoare, pe care le vei regreta până la următorul salariu. Totodată, fii mai zgârcit cu sfaturile adresate persoanelor pe care nu le cunoşti foarte bine, poţi fi ţinut răspunzător pentru eşecuri care nu îţi aparţin!

PEŞTI  Chiar dacă ai dreptate şi spui numai adevărul, nu te poţi opri să nu faci câteva remarci deplasate despre colegii sau prietenii tăi. Trebuie să-ţi ţii gura şi să fii elegant în exprimare! Bârfele nu au folosit niciodată nimănui, îţi vor face numai deservicii. În mod paradoxal, în a doua parte a zilei tu vei fi cel despre care se va vorbi vrute şi nevrute, atât adevăruri şi neadevăruri. Va trebui să dai dovadă de mult tact şi diplomaţie pentru a ieşi cu reputaţia nepătată dintr-o situaţie provocată, parţial, chiar de tine!

 

Lasă un comentariu