Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 11 septembrie 2019

Horoscop 11 septembrie 2019

11 Septembrie 2019 - 

-Berbec
Nu te încrede așa ușor în orice propunere de parteneriat care îți apare în cale. Investighează toate aspectele și abia pe urmă ia o decizie. Ascultă-ți intuiția, nu pe ceilalți.

-Taur
Partenerul trece prin momente confuze și acest fapt te va afecta și pe tine. Aveai alte planuri, dar trebuie amânate pentru că pur și simplu nu mai ai energie pentru ele.
-Gemeni
Multe dintre conflictele din jurul tău sunt provocate de tensiunea interioară a ta și a celorlalți. Nu neapărat de fapte sau lucruri concrete. De aceea ar fi bine să eviți victimizarea.
-Rac
Te superi repede și îți trece greu. Gândește-te de două ori înainte de a face acuzații nefondate celorlalți. Caută mai întâi un motiv serios în acest sens.
-Leu
Ai ținut de bani serios în ultimele zile, dar acum parcă ai vrea să faci câteva cheltuieli inutile. Până la ele, mai bine te ocupi prima data de facturi.
-Fecioară
Neînțelegerile din relație nu duc la nimic bun. Încearcă să ajungi la un consens cu persoana iubită. Dacă nu, veți pierde amândoi.
-Balanță
Descoperi că prietenii și câțiva membri ai familiei ți-au ascuns lucruri și vrei să te dezici imediat de ei. Află mai întâi de ce au recurs la acest gest și abia pe urmă ia o decizie.
-Scorpion
Ești foarte abătut și cuprins de gânduri negre. Toată ziua te zbați într-o nesiguranță neplăcută și nu poți lua nicio hotărâre fără să îți fie frică. Știi și tu că nu este cazul să fii așa de prăpăstios.
-Săgetător
Ai tendința de a exagera din orice și de a face comentarii răutăcioase. Iar ceilalți se vor supăra pe tine pentru că ei au nevoie de empatie și înțelegere, nu de prejudecățile tale.
-Capricorn
Ocupă-te serios de starea ta de sănătate sau a celorlalți. Există riscul să apară noi simptome care nu trebuie ignorate. De asemenea, fă tot posibilul să respecți programul de somn.
-Vărsător
Fă-ți un program strict pentru astăzi pentru că vei avea mare nevoie să fii în formă. Iar bateriile cu energie nu sunt inepuizabile. Nu te încrede ușor în prieteni.
-Pești
Visezi cât e ziua de lungă la toate personajele din serialele pe care le-ai văzut în ultima vreme. Sau din cărțile citite. Parcă ai vrea să fii și tu ca ele. Mai coboară și cu picioarele pe pământ.

Lasă un comentariu