Evenimentul zilei

Vi11222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 24 septembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 24 septembrie

24 Septembrie 2019 - 

Linişte, înţelegere şi o veste importantă din partea unei persoane, în cel mai neaşteptat moment. Este o perioadă benefică pentru iubire, pentru prietenii, dar şi pentru afaceri pe cont propriu. Ţineţi prietenii aproape şi înlăturaţi gândurile negative. Este o zi bună pentru distracţie şi pentru relaxare. 

 

BERBEC    Îţi stăpâneşti enervarea, ceea ce este elegant, dar nu este bine! Astăzi pune lucrurile la punct, adună-le către normalitate, nu-i lăsa pe cei duşi cu pluta să consfinţească regulile haosului! Astazi trebuie să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal. Astfel de perioade sunt favorabile unor schimbări bruşte, neaşteptate, ale unor situaţii sau evenimente, sau apariţia unor evenimente ce nu puteau fi prevăzute prin deducţie logică.

TAUR  Astăzi, în special, dar şi în general treci printr-o perioadă mai dificilă, ai nevoie de sprijin. Prietenii, familia, cei dragi te înconjoară cu gânduri bune. Te poţi baza pe ajutorul lor!  Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte dimineaţa zilei de astăzi. Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale de către anturaj, de către partenerii de discuţie. De asemenea, în această perioadă este bine să dai dovadă de prudenţă şi de vigilenţă, mai ales cînd te deplasezi.  Evită aglomeraţia şi orele târzii.

GEMENI  Dimineaţa încep să se lamureasca unele probleme legate de domeniul sentimental. Reflectezi că nimic nu este nou, ai mereu aceleaşi probleme! Atenţie la ce-ţi doreşti, să nu se îndeplinească! Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă vor aduce rezultate excelente.  Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să dotezi mica ta afacere, sau casa ta, cu tehnologie avansată, tehnică de calcul.

RAC   Îţi plouă în gânduri, dar din fericire cei dragi, care nu sunt puţini, vor să te înveselească şi să te scoată din borcanul cu melancolie! Bucură-te de toamnă…  Un telefon sau o informaţie pe net îţi pot aduce surprize plăcute. Surprizele se tin lant, si din fericire, sunt numai din cele placute. Astazi ai o veste foarte buna de departe, care şi ea te surprinde placut! Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii.  Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.  Culmea este că şi duşmanii te ajută – probabil nu te mai vorbesc de rău o perioadă!

LEU   Alegerile tale sunt astăzi clare şi precise. Aşa cum stă bine unui vânător care vede numai ceea ce se mişcă! Nu pierde ocazia să sari la gâtul unui nefericit care nu ştie că eşti…Leu! Totul o să fie OK, vorba cântecului, esenţial este să nu faci paşi prea mari, să nu faci schimbări care să-ţi dăuneze. Confucius spune că esenţial în viaţă este să ştii când să te opreşti, adică, tot el comentează, să ştii când viaţa îţi oferă maximum şi să te agăţi „cu dinţii şi ghearele” de situaţia respectivă. Lipsa de dinamică este Nirvāna, spune dialectica budistă. După atîta înţelepciune internaţională poţi să te duci la un film, ca apoi să visezi frumos şi colorat.

FECIOARĂ    Se întâmplă lucruri, care te avantajează începând chiar de azi. Capacitatea ta de a ajuta pe alţii, hărnicia şi genul detaliului dau rezultate. Favorurile merg către domeniul sentimental! Foarte bune rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să forţezi. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, şi un sfat competent.

BALANŢĂ  În propria zodie, nu te grăbi să dai un răspuns sau să iei o decizie. Eşti stresat şi ai nevoie de odihnă, corpul tău dă semne că trebuie să încetineşti ritmul. Oamenii de succes sunt odihniţi şi zâmbitori! Un colaborator mai vechi, pe care aproape că îl dăduse-i uitării, te caută astăzi pentru ca să-ţi spună ceva, poate o propunere interesantă. Sunt prea multe lucruri neclare ca să accepţi imediat.  Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. Ceva surprize plăcute, în a doua parte a zilei.

SCORPION  Dimineaţa perseverenţa ta trebuie să ţină cont de resursele materiale limitate pe care le ai. Şi de oboseala cronică. În general ţi-ai atins obiectivele profesionale, nu poţi lua o pauză? Este posibil sa primesti niste vesti si sa te nelinişteşti din cauza unor probleme despre viitorul şi siguranţa locului tău de muncă. Totul se va rezolva cu bine, din fericire, dar este bine să ai întotdeauna un plan de salvare, planul „B”.  În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Atenţie la regimul alimentar şi la băuturile reci.

SĂGETĂTOR    Astăzi ai tendinţa să vorbeşti prea mult, să baţi lumea la cap. Rişti să fii admonestat de colegi sau prieteni. Mai lasă şi pe alţii să vorbească, nu ai monopolul vorbelor! Fii mai elegant! Emoţiile tale sunt la „vreme frumoasă”, dar ai vrea ca lucrurile să iasă mult mai uşor. Pe de altă parte simţi nevoia unui pas înapoi, a unei perspective obiective a situaţiei, concomitent cu nişte adăugiri în gama relaţiilor sociale, dar necesare, în economia cotidiană a supravieţuirii. Trebuie să eviţi nerăbdarea şi graba, care în perioada menţionată pot să-ţi facă neplăceri. Intuiţia nu este grozavă astăzi, aşa că este bine să nu rişti şi să te limitezi la afacerile obişnuite şi la oamenii pe care îi cunoşti bine.

CAPRICORN    Astăzi cineva îţi solicită sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din expertiza ta, dar pe care o poţi rezolva convenabil. Poţi obţine bani, dar şi recunoştiinţa persoanei respective! Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii, în general cu semnele de aer şi de foc.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o pierdere minoră.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar.  Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni!

VĂRSĂTOR  O zi nu foarte favorabilă, dar dacă vei evita intervenţiile bruşte şi deciziile pripite, nimic notabil nu se poate întâmplă. Planurile făcute astăzi se pot dovedi în viitor foarte profitabile. Ai energie, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Mai sunt şi nişte praguri de trecut, poate întîlniri, poate probleme în familie.  Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente şi atenţie să nu uiţi ceva important. Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii.

PEŞTI   Neptun, retrograd, în mijlocul zodiei, spune că pare a fi o zi bună, poţi să te concentrezi pe problemele noi personale, sau ale casei. Nu lăsa lucrurile neclare. La serviciu, sau la şcoală, ai un mic răgaz ca să-ţi aranjezi o agendă logică. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni. Idealizează mai puţin persoana iubită şi o să ai o viaţă mai fericită. Nu da şi nu primi bani cu împrumut, nu trebuie sa faci specucalatii financiare  –   este un sfat prietenesc, nu o prezicere! Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, ţi se cere din nou ajuorul, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung.

Lasă un comentariu