Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 11 octombrie 2019

Horoscop 11 octombrie 2019

11 Octombrie 2019 - 

 – Berbec
Poate nu ar strica să fii atent la dorința sinceră, care devine din ce în ce mai puternică, de a le permite celor apropiați să își asume responsabilități de bunăvoie și nesiliți de nimeni.

– Taur
Ești invitat să mai slăbești controlul pe care vrei să îl ai asupra celor din jur, mai ales asupra celor dragi pe care îi privești ca pe o investiție și nu e corect.
– Gemeni
Ai șansa de a recăpăta controlul asupra celor mai grele griji și temeri, cele legate de familie și poate de anumite secrete care te țin prizonier în trecut.
– Rac
Îți recapeți aripile și sentimentul acesta poate fi copleșitor. Ar fi bine să păstrezi bucuria de a avea, din nou, încredere în tine și în calitățile pe care le redescoperi acum. Horoscop 11 octombrie 2019 – Leu Ai tendința de a măsura totul în bani sau în alte beneficii și nu pentru că ai fi prea materialist ci ca un răspuns la ceea ce crezi tu că fac alții de le merge foarte bine.
– Fecioară
Ari fi bine să fii atent la cei dragi, în special la reacțiile tale față de solicitările lor. Dacă nu vei fi atent, nu vei observa că orice cerere de-a lor îți provoacă teamă.
– Leu
Ai tendința de a măsura totul în bani sau în alte beneficii și nu pentru că ai fi prea materialist ci ca un răspuns la ceea ce crezi tu că fac alții de le merge foarte bine. 
– Fecioară
Ari fi bine să fii atent la cei dragi, în special la reacțiile tale față de solicitările lor. Dacă nu vei fi atent, nu vei observa că orice cerere de-a lor îți provoacă teamă.
– Balanță
Ai resurse interioare despre care știi prea puțin sau deloc pentru că au talentul de a ieși la lumină doar în situațiile grele, dar este bine să știi că există.
– Scorpion
Ai puterea de a reface anumite legături, pierdute sau doar prăfuite în timp, cu prieteni care îți pot fi de mare ajutor în această perioadă.
– Săgetător
Îți măsori singur valoarea, din nou, și ajungi la concluzii interesante. Poate că a venit timpul să scoți la lumină calitățile care îți vor permite să te afirmi într-un alt fel.
– Capricorn
Este clar că pot să apară piedici în calea unor planuri de-ale tale, dar dacă vei avea grijă să le concepi fără să încalci drepturile altora, nu ai de ce să îți faci griji.
– Vărsător
Te bazezi pe relații sau, cel puțin, asta spui, ca să îți alungi temerile legate de viitor, mai ales în plan financiar. Dar nu e decât o soluție temporară, de avarie.
– Pești
Dacă vei fi atent, vei vedea cum funcționează un mecanism foarte interesant care va duce la regenerarea unor parteneriate importante.

Lasă un comentariu