Evenimentul zilei

Lun01272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 28 noiembrie 2019

Horoscop 28 noiembrie 2019

28 Noiembrie 2019 - 

– Berbec:
Te bucuri de aprecierea unor superiori sau a unor colegi, ceea ce îți va confirma dorința de a face totul din ce în ce mai bine, chiar dacă nu ești recompensat imediat.

– Taur:
Pui în discuție toate planurile pe care le-ai tot brodit în ultima vreme, din cauza unei dorințe intense la care nu vrei să renunți, fie ce o fi.
– Gemeni:
Este o zi cu multe elemente pozitive, care te pot ajuta să îți recuperezi, măcar parțial, încrederea în anumite relații importante.
– Rac:
Este posibil să simți că viitorul va fi mai bun decât ai crezut și să descoperi că poți avea încredere și în cei împreună cu care vei construi acest viitor. 
– Leu:
Ești foarte sensibil la mesaje pozitive, dar ele pot trece fără să producă efecte, dacă doar te bucuri că sună frumos, nu le și înțelegi conținutul. 
– Fecioară:
Există o presiune mai puțin obișnuită pe care o și resimți, de parcă cei dragi ar avea așteptări extraordinare de la tine și ție ți-e frică de faptul că îi vei dezamăgi.
– Balanță:
Este un moment important pentru armonia din familie, din cauza unor discuții care pot deveni un nou motiv de conflict sau pot duce la pace.
– Scorpion:
Ești foarte solicitat de cei din anturajul apropiat, dar nu îți face plăcere să ieși din firea ta și să devii comunicativ și prietenos, așa cu oricine.
– Săgetător:
Contează foarte mult încrederea reală pe care o ai tu în tine și cât de mult vei reuși să reziști, senin și puternic, în fața asaltului unor impresii negative.
– Capricorn:
S-ar putea să te simți luat pe sus de evenimente, dar după ce vei observa că acestea te duc în direcția care îți convine, nu vei mai avea motive de revoltă.
– Vărsător:
Multe se desfășoară fără știința ta, dar și tu ascunzi anumite lucruri, așa că nu ar trebui să te mire că cei din jur au aceeași tendință.
– Pești:
Cercul de prieteni, rude și amici devine o sursă de stres prin faptul că trebuie să faci o alegere, cu cine să îți petreci timpul sau dacă poți să îi aduni pe toți laolaltă.

Lasă un comentariu