Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 13 decembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 13 decembrie

13 Decembrie 2019 - 

Astrologii vă recomandă să aveți răbdare și să acționați cu precauție în comunicarea de astăzi, mai ales la serviciu. Unii nativi au ocazia de a primi un bonus, o mărire datorită activității din ultima vreme si a devotamentului demonstrat în lucrul de echipă. 

 

BERBEC   

„Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!” Se pare că ai o decepţie, doar este vineri, 13, dar poţi să salvezi situaţia! Temperează-i pe cei din jur, pe cei care se trezesc vorbind pe lângă subiect. Astăzi evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. O zi cam dubioasă, cu plusuri şi minusuri, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii.  Problemele personale nu sunt bine aspectate. Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi.

TAUR 

Zi densă de muncă, importantă pentru viitorul unui proiect, sau al unei afaceri.  Paradoxal, dar tot ceea ce începi în această zi de vineri, 13, poate aduce rezultate bune pe termen lung! O nouă idee de afacere, o propunere interesantă sau o nouă relaţie! Din toate poţi să profiţi cu ceva. Ca aspect emoţional, simţi nevoia unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât, mai ales, raporturile cu partenerii tăi, de afaceri sau sentimentali, raporturi care nu te încântă prea mult. Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care nu sunt ale tale?

GEMENI   

Astăzi, vineri, 13, trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare, altfel vei avea de pierdut. Trebuie, mai ales, să fii foarte clar, explicit, în exprimarea sentimentelor. Domeniul emoţional este astăzi bine aspectat. Poate cea mai bună zi a săptămînii în acest domeniu, paradoxal, al sentimentelor.  Cheltuielile făcute astăzi le vei numi mai tîrziu investiţii inspirate. Te bucuri de o abilitate specială fiind şi cu intuiţia şi carisma personală bine aspectate.

RAC 

Dimineaţa dedică ziua planurilor de viitor, fie că e vorba despre Crăciun, Anul Nou,  dar mai ales, după veştile primite, trebuie neapărat să-ţi amplifici, să îmbunătăţeşti relaţiile umane! Astăzi programul prestabilit va suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri : „C’est la vie, c’est la guerre”, sau cum adaptează românul: „asta-i via, asta-i gara!” Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii.

LEU 

Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri. Emoţional, este o perioadă nesigură şi încerci să compensezi prin adunarea de date, de informaţii. Configuraţia astrologică îţi conferă un dar, dacă se poate spune aşa, a comunicării aproape telepatice şi o disponibilitate, o subtilă incitare a altora către destăinuiri şi confesiuni. Gama informaţiilor vehiculate este foarte mare: de la simpla bârfă de alcov, până la importante şi confidenţiale date economice şi politice. Depinde de tine, (liberul arbitru funcţionează întotdeauna) ca să sortezi datele şi să le foloseşti la momentul oportun.

FECIOARA   

Ca rezultat al efortului trecut şi a hărniciei tale, astăzi ai o veste bună despre o posibilă îmbunătăţire a statutului tău la serviciu. Sau o veste bună despre familie, rude, prieteni… Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă, doar este vineri, 13. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu, dar nu te deplasa, după căderea întunericului. Te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi  aprobă ideile. Acest lucru mai pe seară, timp în care vrei să mergi şi la un spectacol.

BALANŢA   

Pentru vacanţa de Crăciun, fă din timp rezervările şi ia măsurile necesare ca perioada să fie o reuşită. Spre sfârşitul zilei te poţi interesa de prieteni şi rude, să mai schimbi o vorbă! Astăzi este o zi de activitate şi succes.  Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp. Mănâncă raţional, la ore decente, respectă-ţi stomacul şi el te va servi cât va putea.

SCORPION   

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, în ciuda faptului că este vineri, 13. Dimineaţa e favorabilă unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine, azi pari obosit şi puţin distrat! Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine, ai o mare putere de focalizare. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zâmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se vor aranja de la sine. Dacă conduci, adică dacă conduci un automobil, nu sunt probleme. Evită, însă, căderea serii, întunericul cu ale sale creaturi.

SĂGETĂTOR   

Respiră adânc, numără în gând până la zece… Astăzi eşti emotiv. Sau, timid? Fii mai prudent şi mai organizat, te împrăştii în prea multe direcţii, te apuci de prea multe lucruri deodată! Nu trebuie să întreprinzi nimic important.  Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională sau de propria bucătărie, birou sau living. Un fenomen meteo sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Astăzi ai o zi bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii.

CAPRICORN   

Astăzi eşti prea obosit, nu trebuie să te mai enervezi în plus! Este o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poţi găsi soluţia optimă problemelor tale. Configuraţia astrologică nu este foarte prielnică in abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice. Aşa că lasă pe săptămâna viitoare! Concentreaza-te, lasa confuzia pe alta data. Confuzie care iti sta bine uneori. Nu trebuie să schimbi nimic din proiectele pe termen lung.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără cheltuieli nejustificate.  Perioada îţi este prielnică, în general; cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, astazi veţi evita neplăcerile. O şedinta sau o adunare iti poate da unele indicii pretioase.

VĂRSĂTOR 

Nu prea ai spor, orice ai face, este vineri, 13. Oferă-ţi o pauză. Poate la o cafea bună, cu o prietenă şi cu vorbe multe. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la sală, la bridge, sau în vizite. Alege! Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză.  După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte probleme. Pe plan emoţional, în amor tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent. O zi obositoare pe total, dar până la urmă foarte plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară deosebită în compania celor dragi, dar de fapt cu mai multe versiuni, care de care mai interesantă.

PEŞTI

O zi bună în ceea ce priveşte domeniul sentimental. Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie, profita de favorile stelelor, cu bucurie şi optimism! Trebuie să ţii seama de sfatul dezinteresat al stelelor care favorizează propria ta zodie şi ocupă-te mai mult de propriile interese. Cruţă-te de eforturi mari. După excesul de comunicare speculativă, din zilele trecute, te retragi treptat astăzi în cochilia confortabilă a lipsei verbului. Dacă ai… cochilie, pentru că peştii nu prea au! Poate pentru că eşti martor la unele evenimente mai puţin plăcute pe care nu poţi să le controlezi.

Lasă un comentariu