Evenimentul zilei

Vi04102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 14 februarie 2020

Horoscop 14 februarie 2020

14 Februarie 2020 - 

– Berbec:
Poate fi o zi care să îți lase un gust amar, dacă vei alege să insiști cu anumite dorințe, intenții, păreri, despre care știi deja că provoacă reacții adverse din partea celorlalți.

– Taur:
Te poți trezi cu intenții bune, pe care să nu le duci la bun sfârșit din cauza unor momente în care dispoziția ta generoasă dispare.
– Gemeni:
Ar fi bine să păstrezi gândul cel bun, cel care te îndeamnă la bună înțelegere cu toți cei din jur și să temperezi impulsurile războinice care nu îți aduc nimic bun.
– Rac:
Este o zi în care dorințele trec înaintea rațiunii și din acest motiv ai putea fi prins în mrejele și să cauți orice cale de a le vedea împlinite.
– Leu:
Ar fi bine să ignori dorința de a te simți superior celor din jur, chiar dacă ai avea motive. Nu îți folosește la nimic, ba îți mai și îndepărtează colaboratorii valoroși.
– Fecioară:
Este posibil să ajungi foarte ușor la divergențe cu cei din anturajul apropiat. După ce va trece focul momentului, nu vei înțelege nici tu ce v-a apucat.
– Balanță:
Ar fi bine să eviți concentrarea pe problemele financiare pentru că știi deja că nu așa se rezolvă astfel de probleme. Te poți preocupa, în schimb, de progresul tău.
– Scorpion:
Există un motiv solid care duce la un dezacord cu partenerul de cuplu sau un alt partener important. Poți lăsa de la tine, ceea ce e puțin probabil, sau poți încerca să negociezi.
– Săgetător:
S-ar putea să nu stai prea bine cu energia și să nu dai randamentul așteptat la locul de muncă. Poți cere o amânare sau, cel puțin, o atitudine mai îngăduitoare.
– Capricorn:
Ai putea fi surprins de atitudinea excesiv de egoistă a unora dintre prieteni, deși în alte momente de acest fel ai fi fost, poate, de acord cu ei sau ai făcut la fel.
– Vărsător:
Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să îți vezi de treabă, dar nu stresat și crispat din cauza problemelor ci senin și încrezător în forțele proprii.
– Pești:
Poate ți se cere prea mult, poate unii dintre apropiați vorbesc multe și nu sunt atenți la ce spun. Orice ar fi, vei observa destul de ușor că nu ai motive reale de îngrijorare.

Lasă un comentariu