Evenimentul zilei

Joi07162020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 26 februarie

Horoscop 26 februarie

26 Februarie 2020 - 

– Berbec:
E prea multă ceață în mintea ta și în jur, ca să poți face ceva de care să fii încântat și mâine, nu doar azi. Așa că ar fi mai înțelept să nu te grăbești, orice ai avea în plan.

– Taur:
E prea multă indecizie și oscilație în comportamentul unor apropiați ca să nu simți nevoia să îi trezești la realitate, deși nu știi nici tu care sunt motivele acestui comportament.
– Gemeni:
Ca să nu calci în străchini astăzi, ar fi mai bine să te ocupi de treburi mai puțin importante, secundare și să le lași pe celelalte pentru un moment mai favorabil.
– Rac:
In loc să îți sporești starea de confuzie, insistând să faci planuri de viitor acum, mai bine te ocupi de prezent care are mai mare nevoie de atenția ta.
– Leu:
S-ar putea să ai o listă lungă de motive pentru care să fii nemulțumit azi, dar ai putea să faci efortul de a face și o listă în mintea ta, cu motivele de bucurie și de recunoștință. 
– Fecioară:
Comunicarea cu partenerii importanți poate fi serios afectată de faptul că multe se vor înțelege greșit. Ar fi bine să lași pentru o altă zi discuțiile importante și negocierile.
– Balanță:
Ar fi bine să îți propui chiar de la primele ore să fii mai atent decât de obicei la tot ce ai de făcut astăzi, mai ales la serviciu și în relațiile cu cei din acel mediu.
– Scorpion:
S-ar putea să fii înțeles greșit, mai ales atunci când lași emoțiile să te cucerească și să îți micșoreze judecata limpede de care ai nevoie acum.
 – Săgetător:
Sunt destule de rezolvat acasă și în relațiile cu cei din familie, ca să mai stai pe gânduri când cauți să îți stabilești prioritățile acestei zile.
– Capricorn:
Unii dintre apropiați nu vor face decât să sporească ceața care le ascunde intențiile reale. Asta nu înseamnă, neapărat, că au intenții rele.
– Vărsător:
Ar fi bine să lași deciziile care au o componentă financiară pentru o altă zi, ca să nu încurci și mai mult lucrurile și să nu îți neglijezi munca.
– Pești:
Starea ta s-ar putea să fie destul de ciudată, greu de definit și pentru tine. Dar o poți accepta, așa cum e și să îți vezi de treburi fără să te complici.

Lasă un comentariu