Evenimentul zilei

Lun01272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

18 Noiembrie 2014 - 

BERBEC


Vrei să le faci pe toate, să controlezi tu totul! Astăzi lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine, este mai bine! Nu interveni, nici la muncă, nici acasă, nici măcar cu un sfat.

TAUR
Stai liniștit și așteaptă să treacă ziua! Ce poți să faci când nu ai chef de nimic? Mai nimic! Zâmbește mult, vorbește infatuat și fii agitat, așa lumea nu o să observe că nu faci nimic!

GEMENI
Ai mult de lucru și multe trăiri. Ca rezultat, o să fii epuizat, obosit fără speranță, spre sfârșitul zilei. Mai poți doar să-i spui partenerei, ca Napoleon: „Nu în noaptea asta, Josephine!”

RAC
Cu toate că astăzi ai un randament bun, se pare că ești în criză de timp. O zi densă, cam obositoare, dar în care poți să duci la bun sfârșit un volum mare de activitate. Seară, relaxantă!

LEU
Totuși, te simți mai bine! Ești pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Muncești, te odihnești și te gândești cu încredere la viitor.

FECIOARĂ
O zi mai dificilă. Pregătește-te să primești în plin șocul noului, paradoxal și neașteptat. Astăzi trebuie să încerci să te adaptezi, cu diplomație, fără să faci compromisuri costisitoare!

BALANȚĂ
Cei din jurul tău așteaptă astăzi mult de la tine. La serviciu lucrurile s-au încurcat și toți sunt cu ochii pe tine, tu să rezolvi! Acasă ești așteptat să faci cumpărături și mici atenții.

SCORPION
Ai un moral bun, ești în formă bună. Ești mai detașat decât de obicei, mai calm și cu zâmbetul pe buze! Ți-au ieșit „mațocăriile”! Ești tare, domnule, jos pălăria, dar nu te culca pe lauri!

SĂGETĂTOR
Ai șanse mari să ai o zi epuizantă, fără niciun moment de răgaz. S-au strâns multe probleme, ai mult de muncă și puține resurse. Cere ajutor, organizează-te, până nu te blochezi de tot!

CAPRICORN
Visezi cu ochii deschiși, dar problemele cotidiene, realitatea, te confiscă. Oferă-ți momente plăcute și vei avea o productivitate și o eficiență mai bune. Oamenii de succes sunt relaxați!

VĂRSĂTOR
Ai nevoie de un plan, de o strategie, de o structură, organizare, ca să poți avansa în interesele tale. Patinezi pe loc, ești ținut să avansezi pe drumul tău de forțe contrare și opuse.

PEȘTI
Ești pe drumul cel bun! Reușita pare aproape, nu te lăsa acum. Dar, după ce termini activitatea cotidiană parcă ai dori și un film, un spectacol. Respectă-te, dacă vrei să fii respectat!

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu