Evenimentul zilei

Lun01272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

19 Noiembrie 2014 - 

BERBEC


Te bucuri de un moral bun, de sprijinul și acceptarea celor din jurul tău. Nu că ai avea nevoie de ajutor, dar uneori, când te apucă încăpățânarea și „energia”, ești mai greu de suportat!

TAUR
Astăzi reușești, cu bine, să te strecori printre problemele cotidiene! Chiar mai mult, atragi unele persoane, potențial ostile, prin argumente și un dialog din care nu lipsește umorul!

GEMENI
Emoțiile te pot afecta astăzi mai mult decât vrei. Acest lucru te aduce în situația de a alege una dintre alternative. Greu lucru pentru zodia duală a Gemenilor! Ai răbdare, nu te repezi!

RAC
Aspectele Lunii îți întăresc voința și îți dau idei bune. Pune-ți lucrurile în ordine, atât bunurile materiale cât și sentimentele, pregătește-te, fă un plan, viitorul dă buzna peste tine! 

LEU
Posibile dureri de cap, la propriu și la figurat, indicate de Soare, patronul tău, aspectat complex în Scorpion, conjunct cu Saturn. Încearcă să rezolvi situațiile imediat, nu le amâna!

FECIOARĂ
Desfășori o energie imensă și cheltuiești resurse importante pentru un lucru de nimic! Vrei neapărat să câștigi! Tu singur... și care armată? Lasă iluziile și vezi de interesele imediate.

BALANȚĂ
Conjunctura îți dă câștig de cauză, ai o zi bună. Atât în domeniul sentimentelor, cât și în carieră, profesie, meserie, ba și la bani. Totuși, nu exagera, că nicio minune nu durează mult!

SCORPION
Poziția lui Mercur, în propria ta zodie, în Scorpion,  indică să dai atenție comunicării, mai ales în domeniul sentimental. Trebuie, doar, să exprimi permanent ceea ce vrei, cu claritate!

SĂGETĂTOR
O veste primită spre sfârșitul zilei te face să speri, dar așteaptă confirmarea! Nu pune căruța înaintea boilor, ai răbdare, nu te repezi! Totuși, stelele spun că s-ar putea să ai noroc!

CAPRICORN
Astăzi, zi de austeritate, încearcă să nu scoți niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute poți să le treci direct la pagube. Limitează-te la activitățile obișnuite, nu ieși din rutina ta!

VĂRSĂTOR
Fii mai ordonat, cu lucrurile și mai ales la muncă, la serviciu! Astăzi, dinamica planetelor te avantajează în dragoste și relațiile sociale, dar este mai puțin favorabilă la bani și carieră.

PEȘTI
Nu ești întotdeauna spontan, „pe fază”! Veștile de astăzi te iau pe nepregătite, de fapt, nici nu te gândeai la așa ceva! Fă un pas înapoi, obține o perspectivă obiectivă și vezi ce se vede!

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu