Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

20 Noiembrie 2014 - 

BERBEC


Știi să-ți iei responsabilități, dacă e necesar. Reușești să cazi de acord și să închei o alianță cu cineva din anturaj, sau din familie. Evită, dacă poți, evident, izbucnirile sentimentale!

TAUR
Ceva neprevăzut. Trebuie să dai dovadă de tact și diplomație în relațiile cu cei apropiați.  Lăsă lucrurile să se așeze singure și nu interveni! Astăzi, mulțumește-te cu soluțiile verificate!

GEMENI
Conjunctura îți indică să nu te repezi, să ai răbdare, pentru că lucrurile se pot lămuri. Veștile pe care le primești, prin mobil, din presă, sau rețelele sociale pot să clarifice problema.

RAC
Încă o zi obositoare! Muncești mult, enorm, dar nu prea vezi rezultatele. Supraviețuiești, doar! Trebuie să faci un pas înapoi, să ai o perspectivă obiectivă, ca să vezi imaginea completă!

LEU
Aștepți nota de plată pentru o greșeală din viața ta sentimentală. Dar, ziua de azi este favorabilă pentru finalizarea unor proiecte profesionale sau personale. Amorul poate să mai aștepte!

FECIOARĂ
Azi te concentrezi cu dificultate. Ești obosit și toamna mohorâtă nu te ajută deloc. Trebuie să te relaxezi și să vezi o comedie, un pretext care să-ți redea tonusul și ritmul obișnuit!   

BALANȚĂ
Simți cum, în jurul tău, presiunea, tensiunea – nemulțumirea, crește. Este timpul să mărturisești și tu celor din jurul tău marile tale frustrări. Dar, măcar dragostea este pozitiv aspectată!

SCORPION
Ai prea multe pe cap, s-au adunat multe probleme. Cu toate că ești nervos, trebuie să maschezi acest lucru și să arăți bunăvoință și diplomație. Așa poate poți să faci rost de ajutor!

SĂGETĂTOR
Nu lăsa problemele și dorințele să te depășească. Rezolvă, fă ceea ce poți, iar dacă este chiar imposibil... uită! Nu-ți face planuri să construiești piramide, pentru că nu ești faraon!

CAPRICORN
Astăzi poți întâlni niște obstacole. Nu te descuraja, nu mormăi că numai ție ți se întâmplă! Ascultă cu atenție, soluțiile sunt la îndemână. Concentrează-te doar pe interesele tale imediate!

VĂRSĂTOR
Mai multă diplomație, fă doar câte un pas o dată, aplică tehnica „feliilor de salam”, concentrează-te pe un singur lucru, termină-l și apoi treci la altceva! Nu amesteca lucrurile!

PEȘTI
Astăzi trebuie să te ocupi de treburile administrative, facturi, bănci - toată catastrofa, vorba lui Zorba Grecul! Din fericire, relațiile în cuplu merg bine și ai ajutor în acțiunile tale.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu