Evenimentul zilei

Lun01272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi Recomandat

24 Noiembrie 2014 - 

BERBEC


Astăzi ești calm și ziua îți aduce o atitudine justă față de cei din jurul tău. Fiecăruia, ce merită! Conjunctura arată că ai o puternică forță emoțională, pe care trebuie s-o controlezi!

TAUR
Începe o perioadă mai densă, cu vreme urâtă. E momentul să-ți faci timp și pentru relaxare și să te îngrijești. Tratamente de întreținere, cosmetică, ceva fizioterapie, poate masaje...

GEMENI
Nu prea ai chef de muncă, de efort! Ești distrat și îți e gândul la cadouri, cozonaci, Crăciun și Revelion. Foarte bine, poți să faci de pe acuma pregătiri virtuale, Moș Nicolae se apropie!

RAC
O stare te cuprinde azi, nemotivat. În ciuda vremii, ai o dorință de plimbare, de muzică, de vorbe cu prietenii. Dă curs acestor porniri, din ele apare starea de bine și de sănătate!

LEU
Azi operezi o schimbare în abordarea relațiilor umane. Până acum te bazai mai mult pe latura emoțională, de azi încerci să fii mai rațional și mai logic! Poți să obții mai multă stabilitate.

FECIOARĂ
Ai o zi mai grea, mai dificilă, dar din fericire, cei dragi, familia, partenerul, prietenii te fac să uiți repede greutățile! Nu te mai gândi la eșecuri și nerealizări, mâine e o altă zi!

BALANȚĂ
Astăzi îți cultivi cu bună știință o imagine misterioasă și plină de secrete. Este bine, după cum spunea Nietzsche, oamenii sunt niște „animale curioase”, așa poți să devii centrul atenției!

SCORPION
Nu fii prea critic, cu alții, sau chiar cu tine! Înlocuiește reproșurile cu un zâmbet și o propunere de colaborare. Oferă-ți o pauză binevenită în climatul de agresivitate și încrâncenare!

SĂGETĂTOR
Sunt momente când ai dori să urli ca lupul, ca să te descarci! Încă nu te-ai hotărât dacă unii dintre colegii tăi sunt proști de crapă pietrele, sau răi ca niște demoni scăpați din infern!

CAPRICORN
Astăzi ai o mulțime de gânduri și idei în ceea ce privește promovarea intereselor tale prin comunicare. Nu ești mulțumit de dinamica veniturilor tale și dorești să îmbunătățești situația.

VĂRSĂTOR
Ești iritat, ca un arici furios, de vreme și de veștile primite. Trebuie să nu duci enervarea acasă, lasă lucrurile negative pe prag. Este inutil să-i superi pe cei dragi, care țin la tine!

PEȘTI
La muncă nu ai spor, orice ai face. Așa că astăzi nu te implica în decizii și întâlniri importante. Încearcă să treci rapid și ușor prin dimineață și oferă-ți o seară plăcută și relaxantă!

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu