Evenimentul zilei

Dum05272018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social CUTREMURĂTOR. Un bărbat din Călărași și-a ucis copiii și soția, apoi şi-a pus capăt zilelor

CUTREMURĂTOR. Un bărbat din Călărași și-a ucis copiii și soția, apoi şi-a pus capăt zilelor Recomandat

19 Mai 2017 - 
Foto: IPN Foto: IPN

Caz cutremurător în satul Hirova din raionul Călărași. Un bărbat de 36 de ani şi-a omorât soţia şi cei doi copii, apoi şi-a pus capăt zilelor. 

 

Cadavrele a patru membri ai familiei au fost depistate de sora bărbatului care și-ar fi strangulat fiicele în vârstă de 13 și 6 ani, dar și soția de 32 de ani. 

 Bărbatul a fost găsit zăcând la podea, fiind strangulat cu un fir metalic, iar ceilalți membri ai familiei erau în pat. Potrivit medicului legist, toți ar fi fost strangulați cu mâinele de către bărbat. Totodată, medicul legist a constat că moartea a parvenit marți spre miercuri, cadavrele fiind descoperite abia aseară, scrie stirilocale.md.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, mama copiilor se afla la muncă în Israel de aproape 2 ani și de curând revenise acasă. Conform spuselor oamenilor legii, fetele stăteau cu tatăl lor, frecventau școala, iar bărbatul nu a mai avut antecedente penale. Mai mult, bărbatul era unul grijuliu și un motiv prealabil pentru care ar fi recurs la acest gest cumplit ar fi că el nu-și dorea ca soția să se întoarcă la muncă peste hotare.

Oamenii legii investighează cazul.

Lasă un comentariu