Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Totul e minunat când se termină cu bine. În timp ce părinții erau la serviciu, o fetiță în vârstă de doi ani a plecat de lângă bunică și s-a rătăcit pe străzile din Chișinău

Totul e minunat când se termină cu bine. În timp ce părinții erau la serviciu, o fetiță în vârstă de doi ani a plecat de lângă bunică și s-a rătăcit pe străzile din Chișinău

19 August 2017 - 

O fetiță în vârstă de doi ani a fost găsită pe strada Andrei Doga din Capitală. S-a pierdut în oraș în timp ce părinții se aflau la serviciu și ea trebuia să fie acasă cu bunica. Fetița a fost găsită de către o femeie care se plimba cu copilul. Femeia a dus fetița la sectorul de poliție unde organele de ordine i-au spus că ei nu au posibilitatea să aibă grijă de copil. A luat fetița și a mers acasă.

 

Femeia a făcut o postare pe rețele de socializare în care a publicat imaginile fetiței și informația necesară pentru a fi găsită mai ușor. 

„Sunt căutați părinții fetiței! Ea s-a prezentat și a mi-a zis numele mamei, tatălui și a bunicii. E foarte comunicabilă. Am întrebat de mai multă lume din sector, nimeni nu cunoaște fetița. La momentul de față fetița se află la mine. La sectorul de poliție mi s-a spus că nu pot avea grijă de ea. La moment, e la mine acasă, am spălat-o, hrănit-o și ne pregătim de culcare”, a scris femeia în postare.

Mesajul a stârnit mai multe reacții printre internauți, însă în decurs de câteva ore părinții fetiței au fost găsiți. 

Lasă un comentariu