Evenimentul zilei

Dum03182018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Chișinăuienii nevoiași nu stau în frig, dar le îngheață sângele în vine când văd facturile pentru căldură

Chișinăuienii nevoiași nu stau în frig, dar le îngheață sângele în vine când văd facturile pentru căldură

21 Decembrie 2017 - 

În urma plângerilor venite de la cetățeni, care au sesizat faptul că facturile pentru căldură nu conțin compensaţia acordată persoanelor de către Primăria municipiului Chișinău, în baza legislației în vigoare, primarul general interimar, Silvia Radu, s-a autosesizat și a avut o discuție cu directorul general al SA „Termoelectrica”, Veaceslav Eni. 

În context, s-a stabilit că facturile ce urmează a fi emise pentru luna decembrie să fie mai mici și să conțină recalcularea compensaţiilor pentru luna noiembrie, fiind incluse, totodată, și cele pentru luna decembrie. Cetățenii care vor plăti  în această lună factura integrală emisă deja de către SA „Termoelectrica” vor achita mai puțin luna următoare.

De asemenea, primarul general interimar a solicitat ca pe ordinea de zi a Consiliului Municipal Chişinău să fie inclusă în regim de urgență chestiunea privind aprobarea regulamentului cu privire la acordarea compensaţiilor pentru consumul energiei termice, relevă Direcţia relaţii publice de la Primăria mun. Chişinău.

 

 

 

 

Lasă un comentariu