Evenimentul zilei

Mie11142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Balul Brazilor. Competiția și-a desemnat câștigătorii. Vezi care au fost cei mai stilați Pomi de Crăciun / GALERIE FOTO

Balul Brazilor. Competiția și-a desemnat câștigătorii. Vezi care au fost cei mai stilați Pomi de Crăciun / GALERIE FOTO

23 Decembrie 2017 - 

Peste 3000 de vizitatori au admirat și au votat cel mai frumos Pom de Crăciun, timp de trei săptămâni. Aseară, la Chișinău, a avut loc cea de-a șaptea ediție a Balului Brazilor. În cadrul evenimentului au fost anunțați învingătorii acestei competiții creative.  Anul acesta, la Balul Brazilor am adunat 37.600 de lei. Scopul evenimentului este de a-i susține și de a-i promova pe tinerii artiști.

 

Cel mai frumos brad al anului este  „Cristalizat”, creat de Anastasia Costov și  Elena Eftodi.

” Este un brad modern, care imită forma și textura celui natural, însă care formeaza o structură rece din cristale de gheață pe interior , oglindind astfel natura sa artificială”, au scris autoarele. Bradul a fost vândut cu 1000 de lei.

Locul II a fost câștigat de „Artificiile” create de Eugenia Negruța. Aceasta a fost una ditre cele mai scumpe lucrări licitate la Balul Brazilor de Crăciun. Creația a fost cumpărată contra sumei de  10000 de lei.

Locul III a fost câștigat de „Cerbul” creat de Petru Glavan. Bradul a fost cumpărat cu 6000 de lei.

Premiul ”ALES DE PUBLIC” a ajuns la Daniela Colibă, care a creat  bradul „Wonderland”. Timp de 3 săptămâni, acesta a fost lider absolut în preferințele vizitatorilor, și a acumulat peste 500 de voturi! Bradul a fost licitat cu 2000 de lei!

 

 

Lasă un comentariu