Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Ce aduce anul nou la Moscova? Patru schimbări legislative care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018

Ce aduce anul nou la Moscova? Patru schimbări legislative care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018

30 Decembrie 2017 - 

Toată lumea speră ca anul 2018 să fie un an mai bun decât 2017 și să poată să îmbunătățească traiul. Pentru Rusia anul ce va veni peste doar 48 de ore va aduce mai multe schimbări legislative printre care și cele ce vi le enumerăm mai jos. 

 

Începând cu 1 ianuarie, serviciile de stat pot fi în orice instituție MFC sau de profil pe teritoriul Rusiei , indiferent de locul de reședință. Lista include operațiuni precum obținerea unui pașaport, înmatricularea unei mașini, eliberarea permiselor de conducere, înregistrarea cetățenilor și a altor persoane.

Începând cu 1 ianuarie, în Rusia, pentru ciber-atacurile asupra structurii informaționale a organelor de stat, se introduce responsabilitatea penală. Pedeapsa maximă este de până la 10 ani de închisoare.

La 1 ianuarie, conform deciziei Ministerului Muncii în Sistemul Unic de Management al Informațiilor al personalului din serviciul public al Federației Ruse, va apărea un registru al funcționarilor corupți. Listele vor include oficialii și oficialii de securitate care sunt prinși în mită. Ei vor fi incluși în registrul funcționarilor publici fără scrupule de către angajatorii lor.

Din 1 ianuarie în Moscova și în regiunea Moscovei pentru lucrătorii străini, brevetul muncii va crește în preț. Pentru munca juridică în capitală, migranții vor trebui să plătească 4500 de ruble pe lună, la Moscova - 4.300 de ruble.

 

Lasă un comentariu