Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Intervenţiile salvatorilor în ultimele 24 de ore. Două ambulanțe, blocate în zăpadă

Intervenţiile salvatorilor în ultimele 24 de ore. Două ambulanțe, blocate în zăpadă

03 Martie 2018 - 

Potrivit informațiilor operative ale Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, echipele de salvatori și pompieri din țară au intervenit în șase cazuri, pentru deblocarea mijloacelor de transport, dintre care două ambulanțe.

Intervențiile au avut loc în raioanele Ungheni, Cahul, Dubăsari, Căușeni și Ștefan Vodă. Toate persoanele care se aflau în interior, sînt în afara oricărui pericol. Suplimentar, se cunoaște, că toate localitățile sînt reconectate la energia electrică, iar pe drumurile naționale și locale se circulă fără dificultate.

Potrivit datelor Administrației de Stat a Drumurilor, 404 de angajați cu 244 unități de tehnică, au împrăștiat pe partea carosabilă - 1950 tone de material antiderapant.

Activitatea posturilor vamale de tip debarcader "Cosăuți" și "Soroca", rămîne a fi sistată, din cauza podurilor de gheață. Situația este monitorizată de către specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, iar cetățenii sunt rugați să apeleze serviciile de urgență, atunci cînd se află în situații de risc. 

 

 

Lasă un comentariu