Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Echipele de intervenție ale „Apă-Canal Chișinău” vor munci la „foc continuu” și de sărbători

Echipele de intervenție ale „Apă-Canal Chișinău” vor munci la „foc continuu” și de sărbători

07 Martie 2018 - 

Echipele de intervenție ale SA „Apă-Canal Chișinău” vor fi la datorie și pe parcursul zilelor libere din perioada 8-11 martie, astfel încât să asigure buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate, transmite IPN.

Furnizorul de apă menționează că în aceste zile, atât echipele de intervenție, cât și Dispeceratul central al întreprinderii, vor activa conform programului obișnuit. Apelurile la dispecerat, la numărul de telefon 022-256-666, vor fi preluate nonstop. 

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău” (ACC), în zilele de sărbătoare vor activa zece echipe pentru remedierea eventualelor avarii la apeduct și câte trei echipe pentru rețelele de canalizare. Furnizorul dă asigurări că echipele de intervenție vor acționa rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

Conform datelor ACC, odată cu implementarea noilor tehnologii, numărul de avarii la rețele este în continuă descreștere. Totodată, în cadrul proiectului susținut de BERD și BEI, care este în plină desfășurarea, în primăvara aceasta vor fi lansate lucrările de renovare a circa 140 de kilometri de rețele de apeduct și șapte kilometri de rețele de canalizare.

 

 

Lasă un comentariu