Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Spicherul Andrian Candu, neutru și tacticos: Să câștige cel care este mai bun și dorit de orășeni

Spicherul Andrian Candu, neutru și tacticos: Să câștige cel care este mai bun și dorit de orășeni Recomandat

03 Iunie 2018 - 

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, spune că a venit la urna de vot ca să pună punct instabilității de la Primărie. Oficialul a declarat că alegerea nu a fost ușoară, pentru că pe parcursul campaniei electorale, mai ales pe parcursul ultimei săptămâni, a văzut diverse dezbateri, doar că nu în privința treburilor Primăriei și ale orașului, dar mai mult pe subiecte politice, transmite IPN.

Andrian Candu spune că în ultima perioadă la Primărie nu a existat eficiență. 

„Totuși, sper că, după ce vor fi date rezultatele și primarul va intra în funcție, cel puțin un an, până la viitoarele alegeri ordinare, să începem să simțim și noi că apare o eficiență și o grijă față de oraș. Eu sper foarte mult că cel care astăzi va câștiga – și să câștige cel care este mai bun și dorit de orășeni – să facă treabă la Primărie”, a afirmat spicherul.

Pentru procesul de vot au fost tipărite 634.547 de buletine, inclusiv 408.080 în limba română. În turul doi de alegeri nu se impune o rată de participare obligatorie pentru validare. Este declarat ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi. Cel care va fi ales astăzi primar va deține mandatul timp de un an, până la alegerile locale generale din 2019.

 

 

Lasă un comentariu