Evenimentul zilei

Ma03262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social CMC a alocat încă 5,5 milioane de lei Primăriei Țânțăreni

CMC a alocat încă 5,5 milioane de lei Primăriei Țânțăreni

29 Iunie 2018 - 

Consiliul municipal Chișinău a aprobat, în ședința din 28 iunie, alocarea a încă 5,5 milioane de lei Primăriei Țânțăreni din raionul Anenii Noi. Proiectul a fost examinat la inițiativa viceprimarului Nistor Grozavu, transmite IPN.

Potrivit viceprimarului, autoritățile municipale s-au angajat să facă mai multe lucrări în comuna Țânțăreni drept compensație pentru transportarea deșeurilor menajere din Chișinău la poligonul din localitate. Astfel, s-a decis alocarea a 4,5 milioane de lei pentru iluminatul stradal și a unui milion de lei pentru plombarea și asfaltarea drumurilor.

Anterior, municipalitatea a mai alocat 500 de mii lei pentru iluminatul stradal din localitate. Viceprimarul Nistor Grozavu dă asigurări că banii vor fi cheltuiți doar în baza proiectelor înaintate de către autoritățile locale din Țânțăreni, astfel încât sumele să poată fi monitorizate.

La mijlocul lunii iunie, consilierii municipali din Chișinău au decis alocarea a șase milioane de lei pentru Primăria Țânțăreni și a altor patru milioane pentru Primăria Geamăna din Anenii Noi drept compensație pentru faptul că locuitorii acestor sate au acceptat redeschiderea poligonului de păstrare a deșeurilor.

Lasă un comentariu