Evenimentul zilei

Sam04202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Patru victime ale accidentului din Kaluga ar urma să fie externate astăzi

Patru victime ale accidentului din Kaluga ar urma să fie externate astăzi

07 August 2018 - 

Patru victime ale accidentului produs sâmbătă, 4 august, în regiunea Kaluga, Federația Rusă, care erau internare în spitalul Sukhinichi, ar urma să fie externate astăzi și transportate acasă cu trenul. Alți patru răniți rămân pentru tratament în spitalul din Kaluga, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IGSU), luni seara, 6 august, rudele celor răniți și decedați au ajuns în Kaluga. În drum este și autovehiculul specializat pentru repatrierea cadavrelor celor șase moldoveni decedați în accident. Autovehiculul urmează să ajungă la destinație astăzi. După efectuarea procedurilor necesare de repatriere, trupurile neînsuflețite vor fi aduse în Republica Moldova.

Șase moldoveni au murit, sâmbătă, 4 august, într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, pe traseul M3 spre Ucraina. În accident au fost implicate trei unități de transport. În urma impactului, opt persoane au murit, dintre care șase cetățeni ai Republicii Moldova. Cheltuielile de repatriere sunt acoperite de Guvernul Republicii Moldova.

Lasă un comentariu