Evenimentul zilei

Joi06272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Instituțiile publice de importanță socială vor activa în regim obișnuit în zilele de 28, 29 și 30 august

Instituțiile publice de importanță socială vor activa în regim obișnuit în zilele de 28, 29 și 30 august

24 August 2018 - 

Instituțiile care prestează servicii de interes public, dar și cele care au un program de lucru neîntrerupt vor activa în regim obișnuit în perioada minivacanței cu ocazia  sărbătorilor naționale. O dispoziție în acest sens a fost semnată de prim-ministrul Pavel Filip.

Astfel, pe 28, 29 și 30 august curent instituțiile publice din sistemul de sănătate vor lucra după orarul obișnuit. De asemenea, cetățenii vor putea beneficia în aceste zile de serviciile Centrelor Multifuncționale și ale subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii Publice, relevă serviciul de presă al Guvernului.

Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde acțiunile necesare pentru menținerea ordinii publice și a siguranței traficului rutier. Poliția de Frontieră va asigura traversarea rapidă a frontierei de stat, iar Serviciul Vamal - efectuarea operativă a controlului în vamă. În regim neîntrerupt va funcționa și transportul public.

Guvernul a declarat zilele de 28, 29 și 30 august zile de odihnă.

 

 

 

Lasă un comentariu