Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Distracție și agrement pe lacul „Valea Morilor” - da sau nu? Votează într-un sondaj al Primăriei Chișinău

Distracție și agrement pe lacul „Valea Morilor” - da sau nu? Votează într-un sondaj al Primăriei Chișinău

04 Septembrie 2018 - 

Primăria Chișinău apelează la ajutorul cetățenilor pentru a afla dacă prestarea de servicii de distracție și agrement în parcul „Valea Morilor” este sau nu oportună. Și asta pentru că, potrivit municipalității, în ultima perioadă în adresa Primăriei au parvenit mai multe solicitări din partea unor agenţi economici care se refereau la parcurile şi zonele de odihnă din Capitală, în special pe lacul din Parcul „Valea Morilor”. Pentru a lua o decizie în acest sens, autorităţile locale vor consulta locuitorii municipiului printr-un sondaj de opinie.

Astfel, în perioada 5 - 15 septembrie, pe pagina web oficială a Primăriei, www.chisinau.md, dar şi pe pagina web www.sondaj.chisinau.md va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „Susţineţi organizarea şi prestarea serviciilor de distracţie şi agrement acvatice în parcuri, în special pe lacul din Parcul „Valea Morilor?”.
De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , la fel până pe data de 15 septembrie.
Primăria anunță că în funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. În cazul în care locuitorii oraşului vor susţine ideea  organizării şi prestării serviciilor de distracţie şi agrement acvatice în parcurile şi zonele de odihnă din capitală, Primăria Chişinău intenţionează să elaboreze un concept unic, în bază de concurs de proiecte.

Lasă un comentariu