Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Autoritățile explică CUM S-A PRODUS TRAGEDIA. Solodaritate pe FACEBOOK: „Rîșcani, ajutăm în urma exploziei”

Autoritățile explică CUM S-A PRODUS TRAGEDIA. Solodaritate pe FACEBOOK: „Rîșcani, ajutăm în urma exploziei” Recomandat

07 Octombrie 2018 - 

O femeie a venit seara de la serviciu, a conectat energia electrică, iar la scurt timp s-a produs deflagrația. Aceasta este declarația femeii, spune șefului Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari. Potrvit lui, tot acolo a fost găsită și rămășița buteliei de gaz.

„Se presupune ca explozia a avut loc la etajul 16. O doamna a declarat că  a ajuns de la serviciu și a activat energia electrica și a avut loc explozia. Tot în acea zonă a fost găsită și rămășița buteliei de gaz. Echipele de investigație vor stabili care au fost circumstanțele, cine a adus aceste butelii de gaz, este legal sau nu”, spune Alexandru Pînzari.

Oamenii se solidarizează pe Facebook. A fost creat grupul „Rîșcani, ajutăm în urma exploziei”
 Oamenii se solidarizează pe rețeaua de socializare Facebook. A fost creat un grup public „Rîșcani, ajutăm în urma exploziei” pentru a acorda susținere celor afectați de deflagrația care s-a produs noaptea trecută pe bulevardul Moscovei din sectorul Râșcani al capitalei.

În acest grup oamenii sunt rugați să ofere orice informație pe care o dețin în legătură cu victimele deflagrației.

Lasă un comentariu