Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Mai multe persoane din Chișinău sunt cercetate penal pentru comercializarea drogurilor în cantități deosebit de mari

Mai multe persoane din Chișinău sunt cercetate penal pentru comercializarea drogurilor în cantități deosebit de mari

12 Octombrie 2018 - 

Opt persoane din Chișinău sunt cercetate penal pentru comercializarea drogurilor în cantități deosebit de mari. Activitatea acestora a fost monitorizată timp de două luni de oamenii legii.

În cadrul investigațiilor au fost acumulate probe care demonstrează că bănuiții comercializau drogurile și prin intermediul rețelelor de socializare sau a platformelor electronice de comunicare.
Ca urmare a perchezițiilor efectuate în automobile și la domiciliile suspecților din mun. Chișinău, polițiștii au depistat și ridicat mai multe tipuri de droguri, printre care MDMA, marijuană, etnobotanice, precum și cântare electronice la scara mică, mijloace bănești, telefoane mobile.
Valoarea drogurilor sechestrate se estimează la aproximativ 75 000 lei.
Persoanele au fost reținute pe un termen de 72 de ore.
În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.
Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de cultivare și comercializare a drogurilor.

Lasă un comentariu