Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Primăria Chişinău face apel către proprietarii de clădiri. Vezi despre ce este vorba

Primăria Chişinău face apel către proprietarii de clădiri. Vezi despre ce este vorba Recomandat

14 Ianuarie 2019 - 

Primăria Chişinău le solicită proprietarilor de clădiri să cureţe acoperişurile de zăpadă, pentru a evita formarea ţurţurilor de gheaţă, care pot cauza accidentarea trecătorilor și avarierea automobilelor parcate.

Avertizările emise de municipalitate sunt adresate în special gestionarilor fondului locativ, administratorilor de clădiri de menire socială cum ar fi instituţii preşcolare şi preuniversitare, medicale, de cultură şi agrement etc., precum şi altor clădiri cu aglomerări de persoane, indiferent de forma de proprietate.

Municipalitatea face apel şi către cetăţeni, pentru a lua măsurile necesare, astfel încât ţurţurii formaţi la nivelul balcoanelor şi acoperişurilor să fie înlăturaţi în condiţii de siguranţă.

Pentru următoarele zile, meteorologii anunță încălzirea treptată a vremii. Astfel, de luni, pe timpul zilei se vor înregistra temperaturi cu plus, iar noaptea minimele se vor încadra între -4… -8 grade Celsius.

Lasă un comentariu