Evenimentul zilei

Dum09222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Alegerile parlamentare au surprins mai multe persoane și în spitale

Alegerile parlamentare au surprins mai multe persoane și în spitale

24 Februarie 2019 - 

Pacienții din spitalul Sfânta Treime au votat chiar în incinta instituției, unde a fost adusa o urna mobila. Deși practic toate persoanele din secții au fost de acord sa voteze, majoritatea au recunoscut ca nu cunosc candidații, iar despre referendum au aflat de la observatori, conform tv8.md.

Media

O comisie formată din cinci persoane s-a deplasat de dimineață la spitalul Sfânta Treime. Primii au votat pacienții din secția de Endocrinologie. O pacientă spune că deja de patru zile se află sub picurătoare și își făcea griji că nu va putea vota. Totuși, femeia recunoaște că nu s-a informat despre candidați.
SERGIU GOȚONOGA, MEMBRU AL COMISIEI: „Este o problemă a CEC-ului, pentru că nu a informat publicul sau cetățenii despre referendum sau despre întrebările care vor fi la referendum. Acesta este abia un început, până acum a fost destul de ușor. Respectiv, urmează secții mult mai grele, care sunt oameni cu dizabilități”.
În total, la Spitalul Sfânta Treime sunt așteptați la urnă 256 de pacienți. Bolnavii, militarii și deținuții votează în baza listelor suplimentare.

Lasă un comentariu