Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social În urma unui grav accident de circulaţie, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost preluat astăzi de un echipaj aero –medical SMURD Iaşi

În urma unui grav accident de circulaţie, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost preluat astăzi de un echipaj aero –medical SMURD Iaşi

09 Martie 2019 - 

Misiunea a avut loc pentru aducerea persoanei din raionul Rîşcani în capitală. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chişinău de unde pacientul a fost preluat de echipa de medici şi transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

 

Pe parcursul zborului acesta a fost monitorizat de echipajul de medici şi paramedici SMURD Iaşi fiind adus stabilizat pentru ulterioare îngrijiri medicale.

În urma accidentului suportat, bărbatul s-a ales cu diverse traumatisme grave necesitând îngrijiri specializate la spitalul de urgenţă.

Potrivit IGSU în anul 2019 aceasta este a doua operaţiune aer –medicală SMURD în Republica Moldova, iar de la lansarea proiectului peste 60 de zboruri a echipajelor SMURD România au salvat viaţa cetăţenilor ţării noastre.

 

Lasă un comentariu