Evenimentul zilei

Sam09212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Cum să economiseșți bani pentru biletul de avion

Cum să economiseșți bani pentru biletul de avion

23 Martie 2019 - 

Există o mulțime de factori care fac diferența între o vacanță ieftină și una extrem de scumpă. Companii aeriene low cost versus companii de linie.

Concedii în plin sezon turistic versus concedii în afară sezonului turistic. Uneori, însă, diferența dintre o vacanță ieftină și una scumpă poate fi dată chiar de ziua din săptămâna în care alegem să călătorim.
Potrivit datelor furnizate de Expedia Group, turiștii pot economisi până la 45% din cheltuieli dacă fac o simplă alegere: să schimbe ziua în care fac rezervările și ziua de plecare, scrie nzherald.co.nz, citat de Wall-Street.
Atunci când au făcut calculele, specialiștii Expedia Group au analizat atât zborurile operatorilor aerienei, cât și prețurile biletelor.
Cea mai bună zi în care să-ți cumperi biletul de avion este duminică, potrivit Expedia Group. Conform calculelor, această este singură zi din săptămâna când biletele de avion au cele mai mici prețuri.
Specialiștii în turism spun că cea mai neinspirată zi în care să îți cumperi biletul de avion este vineri. Atunci, companiile aeriene au cele mai ridicate prețuri la biletele de avion.
Știai că biletul de avion îți poate oferi o mulțime de reduceri la servicii și produse, odată ce ai ajuns la destinație? Companiile aeriene din întreagă lume au încheiat parteneriate cu restaurante, hoteluri, crame, magazine, muzee, galerii, companii de transport, stațiuni de ski, agenții de turism pentru a le oferi clienților reduceri sau bonusuri la o mulțime de servicii. Așadar, mai nou, biletele de avion pot ajută turiștii să economisească bani în vacanță.
Cele mai multe companii aeriene includ în prețul biletului de avion servicii (catering, check-în gratuit, dușuri, paturi, acces la internet, sistem video și iPod-uri). Toate serviciile sunt oferite cu singurul scop de a face zborurile mai plăcute. Mai nou, biletul de avion ascunde oferte greu de refuzat de către turiști.

Lasă un comentariu