Evenimentul zilei

Mie04082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Serviciul Vamal și-a expus ofertele de angajare în cadrul celei de-a 15-a ediții a Târgului de Cariere

Serviciul Vamal și-a expus ofertele de angajare în cadrul celei de-a 15-a ediții a Târgului de Cariere

16 Aprilie 2019 - 

Serviciul Vamal și-a expus ofertele de angajare în cadrul celei de-a 15-a ediții a Târgului de Cariere, desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac”, în perioada 12-13 aprilie. Cele două zile ale evenimentului au adunat la standul Serviciului Vamal sute de persoane dornice să afle mai multe despre condițiile de angajare în cadrul autorității vamale.

Responsabilii de la management personal le-au vorbit celor interesați despre concursurile publice de angajare aflate în desfășurare și i-au îndemnat să se aboneze la noutățile de pe pagina web a instituției pentru a fi la curent cu anunțurile ulterioare.
Amintim că, conform Legii privind Serviciului Vamal, care a intrat în vigoare la 2 iunie 2018, toate angajările în cadrul instituției se efectuează în bază de concurs.
În același timp, datele deținute arată o sporire semnificativă a interesului pentru o carieră în vamă. Și asta deoarece, pentru majoritatea funcțiilor scoase la concurs sunt depuse, în medie, cel puțin trei dosare.
La fel, a crescut și motivația angajaților, care, actualmente, beneficiază de salarii mult mai competitive decât în anii precedenți.

Lasă un comentariu