Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Cine poate obține 200 de mii de dolari pentru proiecte de infrastructură implementate în R. Moldova

Cine poate obține 200 de mii de dolari pentru proiecte de infrastructură implementate în R. Moldova

04 Mai 2019 - 

Întreprinderile mici şi mijlocii, gospodăriile țărănești, grupurile de producători din spațiul rural care practică doar activități agricole pot câștiga granturi de până la 200 de mii de dolari pentru proiecte de infrastructură pe care să le implementeze în R. Moldova.

 

Potrivit IFAD, proiectele depuse ar urma să vizeze construcţia reţelelor de alimentare cu apă pentru irigare, construcția sau reparația segmentelor de drum și poduri, dar și construcţia sau reabilitarea iazurilor sau lacurilor de captare a apei pentru irigare.

Obiectul de infrastructură pentru care se solicită finanţare trebuie să fie la bilanțul Primăriei, grupul care aplică proiectul - să fie format din cel puţin patru agenţi economici, iar contribuția minimă solicitată din partea beneficiarilor va fi numai în numerar și în funcție de tipul infrastructurii - de la 15% la 50%.

Pachetele de documente vor fi prezentate în plic sigilat cu indicarea denumirii concursului, numele beneficiarului și datele de contact la adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 162, bir.1303, mun. Chișinău până la data de 31 mai 2019.

 

Lasă un comentariu