Evenimentul zilei

Joi01232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Începând cu 20 mai 2019 călătorii vor putea procura legitimații de călătorie în trafic internațional chiar din gara Chişinău

Începând cu 20 mai 2019 călătorii vor putea procura legitimații de călătorie în trafic internațional chiar din gara Chişinău

18 Mai 2019 - 

Prin sistemul „RoTicket”.

 

La dispoziția călătorilor vor fi puse legitimațiile de călătorie pentru rutele internaţionale europene, precum şi pentru trenul nr.105/106 Chişinău-Bucureşti.

Pentru adoptarea sistemului și desfășurarea corectă a vânzărilor, casierii de bilete din gara Chişinău au trecut un curs de pregătire a operatorilor de ghişeu în domeniul programului „RoTicket”, organizate la București (România) de către CFR „Călători”.

Doritorii vor putea procura legitimațiile internaționale de călătorie de la gara feroviară din Chişinău. Totodată, călătorii au posibilitatea de a procura bilete de  tip low-cost pentru cursa Chişinău-Bucureşti, conform tarifelor SMART-„Prietenia” la un preţ de 19 euro. Costul legitimaţiilor pentru cursele internaţionale europene se va achita în lei moldoveneşti.

Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor, costul biletelor și alte detalii utile, contactați Biroul de informații al CFM la numărul (022)833333 sau accesând pagina web http://cfm.md/.

 

Lasă un comentariu