Evenimentul zilei

Vi11222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Locuitori din sectorul Ciocana vor fi deconectați de la agetul termic la sfârșitul lunii

Locuitori din sectorul Ciocana vor fi deconectați de la agetul termic la sfârșitul lunii

22 Mai 2019 - 

Este vorba de locuitorii străzilor bd-ul Mircea cel Bătrân, Igor Vieru și Mihail Sadoveanu.

„Fiecare decizie investițională are la bază scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor Termoelectrica. Această modernizare va determina reducerea pierderilor pe segment și reducerea probabilității avariilor”, a afirmat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Începând din această săptămână au demarat lucrările de reabilitare a trei tronsoane de conducte termice cu diametrul nominal 150, 200 și 250  mm, pe o lungime totală de peste 700 metri. Lucrările fac parte din Planul de investiții și presupun înlocuirea a trei segmente de rețea veche și corodată, cu peste 30 de ani de exploatare, ceea ce presupune că reprezintă un risc crescut de avarie.
Zeci de muncitori sunt implicați în întreg procesul de modernizare, care se ocupă în momentul de față de descoperirea traseului termic, iar apoi urmează a fi scoase țevile vechi și montate cele noi. În contextul acestor lucrări, 15 blocuri locative vor fi în deconectare la sfârșitul acestei luni, pentru aproximativ 10 zile. Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii viitoare.

Lasă un comentariu