Evenimentul zilei

Ma11192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Ruslan Codreanu: Achiziția autobuzelor noi și modernizarea parcului de troleibuze sunt măsuri foarte bune, dar nu suficiente

Ruslan Codreanu: Achiziția autobuzelor noi și modernizarea parcului de troleibuze sunt măsuri foarte bune, dar nu suficiente

05 Iunie 2019 - 

Achiziția autobuzelor noi și modernizarea parcului de troleibuze sunt măsuri foarte bune, dar nu suficiente.

Tichetarea Electronică este o reformă care a fost tergiversată, dar va fi pusă în practică. Declarația aparține primarului de Chișinău, Ruslan Codreanu. Acesta spune că „e timpul să aducem Chișinăul la standardele unui oraș dezvoltat!”.
„Odată cu implementarea acestui proiect vom avea Bilete Unice pentru troleibuz și autobuz, ceea ce va minimiza costul de călătorie pentru pasageri, vom putea crea noduri de transport public pentru ca oamenii să se deplaseze rapid și comod, vom elimina riscul fraudării biletelor, ceea ce va minimiza subvențiile de la buget”, a scris Codreanu pe facebook.
Oficialul a precizat că în prezent, Primaria Capitalei se confruntă cu o criză acută de taxatori. „După reformă, acestora li se va propune să se reprofileze în controlori. Așa vom reuși să le asigurăm tuturor angajaților care activează acum un loc de muncă și după implementarea sistemului electronic de taxare”, a mai spus el.
Licitația este deschisă până în data de 09 iulie. Toate companiile care pot să ofere servicii și sisteme de e-ticketing sunt invitate să aplice la concurs.


 

Lasă un comentariu