Evenimentul zilei

Joi07162020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Piața Centrală este percheziționată de către angajații MAI și CNA

Piața Centrală este percheziționată de către angajații MAI și CNA

29 Iunie 2019 - 

După numeroase plângeri de corupție din partea conducerii pieței față de agenții economici care activează pe teritoriul întreprinderii.

„După cele întâmplate, și îmbolnăviri subite ale unor angajați, am decis să punem sechestrul pe toată întreprinderea municipală, doar pentru a proteja bunurile și așa rămase puține și pentru a nu permite continuarea schemelor.
De săptămâna viitoare vom avea și audit. Toate rezultatele vor fi făcute publice. Iar sechestrul de ieri a fost scos”, a scris primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.
De menționat că de ieri, 28 iunie, Î.M. „Piața Centrală" are un nou director interimar, Iurie Vasilenco. Acesta a fost desemnat prin dispoziția lui Codreanu, după ce Viorel Braga și-a prezentat joi, 27 iunie, demisia din proprie inițiativă, după 4 zile de la numirea sa în funcție.
Deși administrația Î.M. „Piața Centrală" în luna aprilie a fost schimbată, în adresa Primăriei Chișinău vin în continuare informații privind perceperea ilegală a taxelor, neeliberarea bonurilor fiscale sau aplicarea de presiuni asupra agenților economici care activează de mai mulți în perimetrul pieței.
Reieșind din situația creată, municipalitatea a expediat demersuri oficiale în adresa Procuraturii Anticorupție și a Ministerului Afacerilor Interne, pentru a fi întreprinse măsurile necesare pe cazurile de corupție enunțate.

Lasă un comentariu