Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Ajutoare materiale unice la începutul noului an școlar. Un număr de 6300 de familii defavorizate din municipiul Chișinău vor primi 700 lei

Ajutoare materiale unice la începutul noului an școlar. Un număr de 6300 de familii defavorizate din municipiul Chișinău vor primi 700 lei

06 August 2019 - 

Primăria Capitalei anunță că un număr de 6300 de familii defavorizate din municipiul Chișinău, care educă copii de vârstă școlară, vor primi ajutoare materiale unice, în valoare de 700 de lei. Banii vor putea fi utilizați pentru pregătirea elevilor către noul an de studii. 

Potrivit Primăriei capitalei, beneficiarii au fost selectați în baza listelor perfectate de instituțiile de învățământ, coordonate cu Direcțiile educație, tineret și sport din sectoare. 

Beneficiarii de ajutor material sunt familiile fără venituri sau cu venituri mici, conform minimului de existență: familiile cu trei și mai mulți copii, cele monoparentale și în care unul din părinți este cu grad de dizabilitate, familiile care au statut de tutore / curatelă (cu părinți decedați, lipsiți de drepturi părintești, inapți de muncă, neangajați în câmpul muncii).

Ajutorul material este destinat persoanelor care educă copii cu vârsta de până la 18 ani. 

Banii vor putea fi ridicați de astăzi și până la începutul lunii noiembrie curent,  prin intermediul oficiilor Î.S. „Poșta Moldovei”.

Lasă un comentariu