Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Sute de buletine de identitate, eliberate astăzi de ASP pentru ca cetățenii să poată vota

Sute de buletine de identitate, eliberate astăzi de ASP pentru ca cetățenii să poată vota

03 Noiembrie 2019 - 

Sute de cetățeni s-au adresat astăzi la centrele care perfectează acte de identitate pentru a-și lua buletine provizorii sau a-și ridica actele comandate anterior, pentru ca să poată merge la secțiile de votare. Agenția Servicii Publice anunță că, în prima jumătate a zilei, au fost eliberate 446 buletine de identitate provizorii și  înmânate 428 de acte de identitate confecționate.

 

Cele mai multe documente au fost eliberate în Chișinău. În sectorul Râșcani au fost înmânate 66 de buletine de identitate confecționate și perfectate șase buletine provizorii, în sectorul Botanica 48 și 8, în sectorul Ciocana 35 și 8, la Buiucani 35 și 4, iar în sectorul Centru au fost înmânate 7 buletine de identitate confecționate și 4 de tip provizoriu.

În raioane, cele mai multe acte au fost eliberate la Orhei – 45, Briceni – 40 și Fălești – 37.

Amintim că alegătorii care dețin acte de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau au pierdut documentele își pot perfecta astăzi acte provizorii pentru a putea vota. Subdiviziunile ASP sunt deschise între orele 7:00 și 21:00.

Cetățenii se pot adresa la serviciul eliberare a actelor de identitate în a cărei rază de competență teritorială au înregistrarea domiciliului sau reședința temporară. Solicitanții nu vor prezenta documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate.

Lasă un comentariu