Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Pavel Voicu a anunțat că încălcările comise de șoferi în trafic vor fi sancționate mai dur

Pavel Voicu a anunțat că încălcările comise de șoferi în trafic vor fi sancționate mai dur

28 Noiembrie 2019 - 

Accidentele produse din cauza iresponsabilității șoferilor provoacă tragedii greu de acceptat. Cu regret, în comuna Măcărești, localitate unde m-am născut eu, accidentul de astăzi a luat viața soției colegului nostru, polițist de frontieră.

Transmit condoleanțe familiei îndurerate, în aceste clipe de grea încercare și suntem alături pentru a oferi ajutor”, a scris Ministrul de Interne, pe pagina sa de Facebook.
Procurorii au trimis după gratii un șofer care a accidentat mortal un pieton Pavel Voicu a dat asigurări că vor fi înăsprite pedepsele pentru încălcări și vor fi intensificate acțiunile de prevenire a accidentelor. Totuși, el a adăugat că este nevoie și de implicarea cetățenilor, care să raporteze oamenilor legii cazurile de încălcare la care sunt martori.
Unimedia amintește că, o femeie însărcinată a decedat, după ce a fost lovită de o mașină, în localitatea Măcărești din raionul Ungheni. Potrivit poliției, șoferul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului din cauza ceții și a tamponat victima, după care a intrat într-un gard. Acesta nu are permis de conducere. Femeia a fost transportată la Spitalul Raional Ungheni, însă din nefericire, atât ea, cât și fătul au decedat.

Lasă un comentariu