Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Zece apartamente din capitală vor deveni locuințe sociale

Zece apartamente din capitală vor deveni locuințe sociale

29 Noiembrie 2019 - 

Consiliul municipal Chișinău urmează să primească de la un agent economic zece apartamente cărora le va fi atribuit statut de locuință socială. 

În acest context, CMC a aprobat o hotărâre cu privire la constituirea Comisiei consultative pentru domeniul locuințelor și componența acesteia, relatează IPN.

Șeful adjunct al Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ghenadie Dubița, a declarat că este vorba despre o decizie a CMC încă din anul 2014, care prevede darea în arendă a unui lot de teren în schimbul a zece apartamente din blocul care a fost edificat pe acel teren. Apartamentele, care vor deveni locuințe sociale, sunt pe strada Carierei.

Comisia creată urmează să asigure recepționarea celor zece locuințe. Ghenadie Dubița a menționat că, potrivit Legii cu privire la locuințe, acestora urmează să le fie atribuit statutul de locuință socială. Ulterior, modalitatea de distribuire a acestor locuințe va fi efectuată de o altă comisie specială care urmează să fie creată.

Din componența Comisiei consultative pentru domeniul locuințelor a CMC fac parte viceprimarul Victor Chironda, șeful DGLCA, Ion Burdiumov, reprezentanții altor subdiviziuni, inclusiv patru consilieri municipali.

Lasă un comentariu